Easy Duplicate Cleaner 1.0

Az Easy Duplicate Cleaner segítségével akár jelentős helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutatod a gépeden többször is felfedezhető fájlokat. Nagyon egyszerű használni, egyben kizárások is alkalmazhatóak adott fájlkiterjesztések kizárásához. Képek, videók, audió fájlok, dokumentumok esetén támogatott.

Ha az évek folyamán rengeteg olyan fájlt tároltál el a számítógéped merevlemezén, amiből több is található, könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy nagyon kevés tárhelyed maradt a hasznos tartalmaid, videóid, képeid számára. Ha helyet szeretnél felszabadítani, felkutatni a duplikátum fájlokat, akkor itt az Easy Duplicate Cleaner nevű segédalkalmazás.

Az Easy Duplicate Cleaner letöltése után a telepítést követően egy egyszerű, egyben áttekinthető kezelőfelület fogad, ahol minimális beállításra van szükség annak az érdekében, hogy rendeltetésszerűen tudd használni. Ebből adódóan kezdőknek is javasolni tudjuk.

Az Easy Duplicate Cleaner első futtatása után csak annyit kell tenni, hogy megadod a számára annak a mappának az elérési útvonalát, ahol kereséseket szeretnél kezdeményezni. A tényleges keresések előtt, kizárásokat is alkalmazhatsz, ahol csak konfigurálnod kell hogy melyek azok a fájlkiterjesztések amiket ki szeretnél hagyni az elemzések alól.

A szoftver az esetlegesen talált fájlduplikátumokat akár mindennemű felhasználói beavatkozás nélkül törölni tudja, de ha szükséges át lehet tekinteni a találati eredményeket. Az adott elemre kattintva megnyitható az adott fájlt tartalmazó mappa, esetleg azt át lehet nevezni, vagy mozgatható is.

Az Easy Duplicate Cleaner teljes értékűen futtatható dokumentumok, videók, Audió, képek, EXE fájlok, tömörített tartalmak esetén. Ezt a kizárási opcióknál külön ki lehet választani. A szoftver különlegessége, hogy semmilyen egyéb beállítást nem tartalmaz, nem igényel.

Az Easy Duplicate Cleaner kezelőfelületére kitérve három fő menüpontot biztosít. Az elsőn kezdeményezhető a keresés, a másodikon egy összesített eredményt biztosít, míg a harmadikon lista szerint tekinthetőek meg a duplikátum fájlok.

Helyfelszabadításra, duplikált fájlok keresésére használhatod még az Easy Duplicate Finder, vagy a Glary Duplicate Cleaner nevű programot, ami népszerűbb egyben ingyenesen használható.

Az Easy Duplicate Cleaner egy kezdők számára kedvező nagyon egyszerűen használható duplikátum kereső alkalmazás, aminek a rendeltetésszerű használata esetén helyet lehet felszabadítani a merevlemezen. Kizárásokat is alkalmazhatsz, szükség esetén csak adott fájltípusok esetén kezdeményez kereséseket. Akár egy kattintással futtatható.

Easy Duplicate Cleaner

Easy Duplicate Cleaner Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Easy Duplicate Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Duplicates Cleaner 3.70.22.02021-03-26 Duplicates Cleaner 3.70.22.0 (0)
  A Duplicates Cleaner egy remek szoftver amivel számos előre kiválasztható beállítással lehet a fölösleges fájlokat felkutatnunk. A […]
 • Duplicate Cleaner Pro 4.1.02017-11-20 Duplicate Cleaner Pro 4.1.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Pro segítségével helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutathatod azokat a fájlokat amikből […]
 • Wise Duplicate Finder 1.3.8.512020-12-08 Wise Duplicate Finder 1.3.8.51 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Duplicate Cleaner Free 4.1.02017-11-20 Duplicate Cleaner Free 4.1.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Free segítségével helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Lehetőség van tartalom alapján kereséseket indítani. […]