Karbantartó szoftverek

SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.1326

Az SBMAV Disk Cleaner nevű karbantartó szoftver segít megtisztítani a merevlemezedet a fölösleges fájloktól. Tartalmaz még duplikátum keresőt, Uninstallert ( Programeltávolítót ). Könnyen használható.

Egy áttekinthető kezelőfelülettel rendelkező, nagyon egyszerűen használható Merevlemez tisztító, karbantartó alkalmazás a SBMAV Disk Cleaner. A szoftverrel megszabadulhatsz minden olyan fájltól, ami csak az értékes helyet foglalja a merevlemezeden, teljesítménybéli problémákat okozhat.

A SBMAV Disk Cleaner letöltése után az installálást követően egy Angol nyelvű kezelőfelület tárul eléd, ahol a merevlemezeden felhalmozódott fölösleges fájlokat keresheted meg, uninstallálhatod a már elavult szoftvereidet, illetve, fájlduplikátumokat kutathatsz fel.

A SBMAV Disk Cleaner a merevlemez tisztításakor törölni tudja a Windows átmeneti könyvtáraiban található fölösleges fájlokat amik a Windows futtatása során halmozódhattak fel. A szoftver beállításainál konfigurálhatod, hogy milyen fájlokat keressen és miket tegyen kizáráshoz, ez a célzottabb eredmények elérése esetén lehet hasznos. Szerencsére a program a telepített szoftvereid után is tud takarítani.

Az alkalmazással könnyedén, néhány lépésben tudod eltávolítani azokat az alkalmazásokat amik már használaton kívül esnek, ezzel nem csak hogy helyet tudsz felszabadítani, hanem akár komolyabb erőforrást tudsz nyerni. Itt egy áttekinthető listát biztosít a SBMAV Disk Cleaner azokról a szoftverekről, amiket korábban telepítettél, egyetlen parancs kiadásával kezdeményezhető az uninstallálás.

Ideális még a merevlemezeden található fájlduplikátumok felkutatására, itt képek, dokumentumok, zenei fájlok, illetve tömörített tartalmak után tud átfogó elemzést végrehajtani. Ezen a területen is megadható a számára hogy milyen fájlokat szeretnél vele keresni, rengeteg formátumot támogat. A szoftver minimális konfigurációt igényel.

A SBMAV Disk Cleaner alternatívájaként választhatod a Glary Disk Cleaner, illetve a Gilisoft Free Disk Cleaner nevű programot, mindkét alternatíva ingyenesen használható. Ilyen jellegű funkciókat a TweakPower megoldása is biztosít.

A SBMAV Disk Cleaner karbantartója biztosít duplikátum keresőt, merevlemez tisztítót, illetve egy nagyon egyszerűen használható programeltávolító funkciót. Garantált eredményeket tud biztosítani. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

SBMAV Disk Cleaner összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SBMAV Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Disk Cleanup Free 2.0.12024-02-09 Disk Cleanup Free 2.0.1 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • WinASO Disk Cleaner 2.9.02016-07-10 WinASO Disk Cleaner 2.9.0 (0)
  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat […]
 • CCleaner Portable 6.21.109182024-02-14 CCleaner Portable 6.21.10918 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • Duplicate Cleaner Free 5.20.02024-02-11 Duplicate Cleaner Free 5.20.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Free segítségével helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Lehetőség van tartalom alapján kereséseket indítani. […]
 • Wise Disk Cleaner 11.0.8.8222024-02-07 Wise Disk Cleaner 11.0.8.822 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten, csak egyszer kell […]

Szólj hozzá