TweakPower 0,034 Beta

A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény javulást tudsz kihozni a számítógépedből. Az alábbi Free alkalmazással hozzá tudsz férni az operációs rendszer karbantartó funkciójához, itt definiálható, automatizálható a böngészők, a Registry, a merevlemez, a rendszer karbantartása.

A címben említett alkalmazás, egy speciális Windows konfiguráló eszköz, amivel néhány egyszerű lépésen konfigurálni tudod az operációs rendszered karbantartó funkcióit, így automatikusan fog megtörténni a gép optimalizálása. A TweakPower használata nagyon egyszerű.

A TweakPower letöltése után a szoftver a telepítését követően egy igen korszerű, modern kezelőfelület vár minden kipróbálót, ahol az egyes opciók menü szerint kategorizálva érhető el. A szoftver minden egyes Windows szolgáltatáshoz hozzáférést biztosít, ami karbantartási területnek számít.

A TweakPower nevű szoftverrel karbantarthatóvá válik a regisztrációs adatbázis, a böngészők, illetve maga a rendszer által visszahagyott munkafolyamat előzmények. Szerencsére az összes ma népszerűbb böngészőt támogatja, optimális eredményeket biztosít. Általános információt tud biztosítani az aktuális státuszról.

Az extra szolgáltatásai részeként a TweakPower megoldásával, kezdeményezhető a merevlemez töredezettség mentesítése, illetve vele közvetlenül hozzáférhetünk a Windows biztonsági központjához konfigurálás céljából.

A TweakPower néhány beállítási lehetőséget is biztosít, kiválasztható a nyelv, kizárásokat adhatsz meg a számára, ez a lehetőség azok számára lehet hasznos akik egyedi feladatokat szeretnének elvégezni.

Karbantartó alternatívájaként választhatod a Ccleaner nevű szoftvert, vele a Registry, a böngészők, a merevlemez tisztítható meg minden fölösleges fájlmaradványtól. A rendszerleíró kipucolására választhatod még a Wise Registry Cleaner megoldását, a szoftver szintén támogat kizárási lehetőségeket, sőt Portable változata is létezik. Merevlemez asszisztensként a Wise Disk Cleaner futtatható. Az alábbi alternatívák Magyar nyelvi támogatással rendelkeznek.

A TweakPower egy ingyenes Windows konfiguráló szoftver, vele közvetlen hozzáférést kaphatsz az operációs rendszered karbantartó funkciójához, tisztíthatóvá válnak a böngészők, a merevlemez, a Registry, illetve törölhetőek a Log fájl jelentések. A programmal kezdeményezheted a merevlemez töredezettség mentesítését is.

TweakPower

TweakPower összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TweakPower
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinTools.net Professional 17.3.12017-03-12 WinTools.net Professional 17.3.1 (0)
  A WinTools.net Professional nevű karbantartó szoftver segítségével komolyabb szakértelem hiányában tudod optimalizálni a […]
 • Argente Utilities 1.0.7.02016-06-02 Argente Utilities 1.0.7.0 (0)
  Az Argente Utilities egy széleskörű lehetőségeket biztosító multifunkciós karbantartó szoftver ami tartalmaz registry […]
 • WinSysClean 17.2.02016-09-19 WinSysClean 17.2.0 (0)
  A WinSysClean egy professzionális Windows tisztító, karbantartó szoftver, amivel stabilabbá, megbízhatóbbá teheted az […]
 • Kerish Doctor 2017 4.652017-08-13 Kerish Doctor 2017 4.65 (0)
  A Kerish Doctor egy komplex megoldásokat biztosító karbantartó szoftver. A programmal tisztíthatóak a böngészők, a […]
 • simpliclean 2.5.0.132017-01-15 simpliclean 2.5.0.13 (0)
  A simpliclean egy professzionális karbantartó szoftver, amivel rengeteg rendszer optimalizálási feladatot tudsz elvégezni. […]