WinASO Disk Cleaner 2.9.0

A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat a háttértárolóról, amik már nem töltenek be semmilyen szerepet. A karbantartó futtatása során tisztítja a böngészők átmeneti könyvtárait, kiüríti a lomtárat, a korábban telepített alkalmazások előzményeit is figyelembe veszi. Igény esetén kizárások is alkalmazhatóak.

A böngészőktől kezdve a korábban telepített alkalmazásokig, mind hajlamosak szemetelésre, ha nem figyelünk oda, ezek a fölösleges visszamaradt elemek értékes helyet tudnak elvonni a hasznosnak ítélt tárhelyből. Ha egy olyan programot keresel, amivel a merevlemez takarítható, akkor kipróbálhatod a WinASO Disk Cleaner programot, ami minimális felhasználói beavatkozás mellett tud jelentős mennyiségű értékes helyet felszabadítani.

Az alkalmazás, néhány alapvető adat megadásával telepíthető, azután azonnal lefuttatható vele az első keresés. Talán hátránynak hozható fel a WinASO Disk Cleaner karbantartója esetében, hogy a szoftver Magyar nyelvi támogatást nem kapott, így némi Angol nyelv tudás megléte jól tud jönni.

A program ingyenes használata esetén kizárólag a C meghajtó diagnosztizálására képes. Fel tudja kutatni, a korábban telepített alkalmazások által összegyűjtött fölöslegessé vált fájlokat, ezt a böngészők esetén is meg tudja tenni, figyelembe veszi a kukát, ki tudja azt üríteni.

Ha vannak olyan mappák, esetleg megőrzendő tartalmak amiket nem szeretnél törölni, a kezelőfelületén a beállításoknál kizárások adhatóak meg. Külön definiálható, hogy ne vegye figyelembe a böngészési előzményeket, mentett süti fájlokat, vagy adott Temp könyvtárakat.

A WinASO Disk Cleaner az operációs rendszer által ideiglenesen elmentett naplók felkutatására is hivatott. A program viszonylag gyorsan tud eredményeket biztosítani, a találati listán található elemeket még a törlésük előtt a felhasználónak módja van áttekinteni esetleg erről a listáról eltávolítani azt az elemet amit mégis meg szeretne őrizni.

A WinASO Disk Cleaner ingyenes megfelelőjeként használható a CCleaner, ami már más feladatokat is el tud látni, kifejezetten a merevlemez karbantartására pedig a Wise Disk Cleaner nevű szoftver használható. Ha pedig egy univerzális alkalmazást keresel, a Glary Disk Cleaner az egyik legjobb választás.

A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez pucoló karbantartó alkalmazás, ami szűrők használatát is támogatja. Vele helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen, gyorsabbá teheted a géped működését.

WinASO Disk Cleaner

WinASO Disk Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • a merevlemez tisztításához
 • ki tudja üríteni a kukát
 • kizárások támogatása
 • böngésző előzmények törlése
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.winaso.com/disk_cleaner/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WinASO Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
21,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Disk Cleanup Free 2.62020-10-14 Disk Cleanup Free 2.6 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.13262017-06-28 SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.1326 (0)
  Az SBMAV Disk Cleaner nevű karbantartó szoftver segít megtisztítani a merevlemezedet a fölösleges fájloktól. Tartalmaz még duplikátum […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • X-DiskCleaner 1.8.17952016-09-09 X-DiskCleaner 1.8.1795 (0)
  Az X-DiskCleaner egy kis erőforrással rendelkező karbantartó program, amivel néhány kattintással helyet tudsz felszabadítani a […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2532021-11-29 Glary Disk Cleaner 5.0.1.253 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]