WinASO Software - SzoftHub.hu

WinASO Soft.

 • A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat a háttértárolóról, amik már nem töltenek be semmilyen szerepet. A karbantartó futtatása során tisztítja a böngészők átmeneti könyvtárait, kiüríti a lomtárat, a korábban telepített alkalmazások előzményeit is figyelembe veszi. Igény esetén kizárások is alkalmazhatóak.

  WinASO Disk Cleaner 2.9.0

  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat a háttértárolóról, amik már nem töltenek be semmilyen szerepet. A karbantartó futtatása során tisztítja a böngészők átmeneti könyvtárait, kiüríti a lomtárat, a korábban telepített alkalmazások előzményeit is figyelembe veszi. Igény esetén kizárások is alkalmazhatóak.

  olvasd tovább...

 • A WinASO EasyTweak egy Windows konfiguráló program, amivel rengeteg speciális beállításhoz lehet hozzáférni. Vele nem csak hogy biztonságosabbá tehető a számítógép, hanem kontrollálni lehet az adott konfigurációkhoz való hozzáférést, javítani, gyorsítani lehet a Windows működését, ezt mind egyetlen felületen. Startup Manager, Process kezelő, internet kapcsolat optimalizálási funkciókkal ellátva.

  WinASO EasyTweak 3.2.0

  A WinASO EasyTweak egy Windows konfiguráló program, amivel rengeteg speciális beállításhoz lehet hozzáférni. Vele nem csak hogy biztonságosabbá tehető a számítógép, hanem kontrollálni lehet az adott konfigurációkhoz való hozzáférést, javítani, gyorsítani lehet a Windows működését, ezt mind egyetlen felületen. Startup Manager, Process kezelő, internet kapcsolat optimalizálási funkciókkal ellátva.

  olvasd tovább...

 • A WinASO RegDefrag-al néhány egyszerű lépésben töredezettség mentesíteni tudod a regisztrációs adatbázist. Egyszerűen kezelhető. Az alábbi Free alkalmazás több módszert is támogat ehhez.

  WinASO RegDefrag 2.8.0

  A WinASO RegDefrag-al néhány egyszerű lépésben töredezettség mentesíteni tudod a regisztrációs adatbázist. Egyszerűen kezelhető. Az alábbi Free alkalmazás több módszert is támogat ehhez.

  olvasd tovább...