WinASO EasyTweak 3.2.0

A WinASO EasyTweak egy Windows konfiguráló program, amivel rengeteg speciális beállításhoz lehet hozzáférni. Vele nem csak hogy biztonságosabbá tehető a számítógép, hanem kontrollálni lehet az adott konfigurációkhoz való hozzáférést, javítani, gyorsítani lehet a Windows működését, ezt mind egyetlen felületen. Startup Manager, Process kezelő, internet kapcsolat optimalizálási funkciókkal ellátva.

A Windows manuális konfigurálását teheted sokkal könnyebbé a WinASO EasyTweak nevű program segítségével neki köszönhetően egyetlen felületen érhetsz el minden fontosabb területet ami ennek végrehajtásához szükséges.

A program rendeltetésszerű használatához alapvető ismeretek szükségesek, de aki ennek birtokában van, az igen előnyös helyzetben érezheti magát.

A WinASO EasyTweak telepítése után egy rendezett, áttekinthető felhasználói felület fogadja a kipróbálóit, ahol sajnos a Magyar nyelvi támogatás lemaradt, de ez senkinek ne vegye el a kedvét.

A WinASO EasyTweak alkalmas, hogy számos automatikus folyamatot letiltsunk, többek között a CD/DVD meghajtókba helyezett média automatikus lejátszását, tiltható a Regedithez való közvetlen hozzáférés. Tartalmaz egy külön menüpontot a Windows optimalizálásához, itt megadható neki hogy a fölösleges szolgáltatásokat mikor állítsa le így teljesítmény javulást, Windows gyorsulást lehet elérni. Az optimalizálási területen belül konfigurálni lehet a hálózati kapcsolatokhoz tartozó csatlakozási tulajdonságokat, így javítható az azok teljesítménye is.

A WinASO EasyTweak segítségével hozzá lehet férni az automatikusan induló folyamatok listájához, a fölöslegeseket le lehet tiltani így gyorsítható a Windows betöltődése. A biztonsági szakaszban meg lehet tekinteni, hogy milyen processek futnak, arról információkat szerethetünk, módosítható az azokhoz tartozó prioritási érték.

Természetesen az alapvető szolgáltatásai részeként, mindenre kiterjedő adatokkal szolgál a PC hardveres jellemzőiről.

Szubjektív véleményként megemlíthető róla, hogy kimaradt belőle néhány olyan területhez való hozzáférés, amik mindenképp hasznosnak tekinthető lett volna, de mivel a szoftver folyamatos fejlesztés alatt áll, ez idővel változhat.

Alternatív megfelelőjeként használhatod a Windows 8 Manager vagy a Sysinternals Suite megoldását, az utóbbi, karbantartási feladatokhoz is nyújt összetevőt, komplett szoftvercsomag. Ráadásul ingyenes.

A WinASO EasyTweak segítségével, testre tudod szabni az operációs rendszeredet, át tudod nézni az automatikusan induló alkalmazásokat, korlátozni lehet adott beállításokhoz a közvetlen hozzáférést.

WinASO EasyTweak

WinASO EasyTweak összefoglaló:

 • Windows konfiguráló program
 • Startup manager
 • Windows intéző testre szabásához
 • Process kezelő
 • Hardveres információk megjelenítése
 • Windows gyorsítás, optimalizálás
 • Internet kapcsolat optimalizálás
 • Regedit hozzáférés tiltása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.winaso.com/easytweak/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
WinASO EasyTweak
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
21,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakPower Portable 1.035 Beta2018-12-10 TweakPower Portable 1.035 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • GameBoost 3.6.20.20162016-06-20 GameBoost 3.6.20.2016 (0)
  A GameBoost egy különleges rendszer optimalizáló, Windows gyorsító program, amivel néhány kattintással javítani tudsz a géped […]
 • PC Services Optimizer 3.1.900.02017-09-23 PC Services Optimizer 3.1.900.0 (0)
  A PC Services Optimizer egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálható az operációs rendszer. Neki köszönhetően nem csak […]
 • Windows Privacy Tweaker 3.0.22017-11-12 Windows Privacy Tweaker 3.0.2 (0)
  A Windows Privacy Tweaker egy adatvédelmi Windows konfiguráló szoftver, aminek a rendeltetésszerű használatával kevesebb információt […]
 • PCSwift 2.12.28.20162016-01-02 PCSwift 2.12.28.2016 (2)
  A PCSwift egy Windows optimalizáló, gyorsító szoftver amivel akár egyetlen kattintással javítani tudsz a számítógéped teljesítményén. […]