GameBoost 3.6.20.2016

A GameBoost egy különleges rendszer optimalizáló, Windows gyorsító program, amivel néhány kattintással javítani tudsz a géped teljesítményén. A szoftver biztosít internet optimalizálási lehetőségeket is. Igen könnyen használható. Játékokhoz is.

Legyen szó régen telepített operációs rendszerről, vagy most installált változatról, az teljesítménybeli megközelítésből nem mindig a maximumot hozza, amit akár a nem megfelelő konfiguráció is eredményezhet. Ebben segíthet a GameBoost nevű program.

Igaz van arra lehetőség, hogy ezeket a beállításokat kézzel is végrehajtsuk, de ehhez viszont jártas felhasználói ismeretekre van szükség. Ha ez mégsem így lenne a szoftver használata javasolt.

Mivel a játékok sokszor jelentős erőforrás igénnyel rendelkeznek, legyen az online vagy hagyományos Windowsra telepíthető, szükség lehet arra hogy megfelelő környezetet teremtsünk a számára. Természetesen a GameBoost ebben specialista.

A szoftver telepítése gyors, hamar lezajlik ami után egy igen egyszerű, érthető felhasználói felület fogad, ahol csak az alapvető beállításokat kell, lehet végrehajtani. Ebből adódóan maga a használata sem bonyolult.

A GameBoost külön, manuális konfigurációja esetén kézzel kell megadni, hogy milyen operációs rendszert használunk, itt szinte az összes elérhetőt kezeli, továbbá beállítható, hogy milyen internet kapcsolattal rendelkezünk.

A processzor kiválasztása után gyakorlatilag más tennivaló nincs is. Egyetlen kattintással felkérhető, hogy végezze el az optimalizálást. Sajnos némi hátránynak tekinthető, hogy a gép újraindítása elkerülhetetlen. Ami előny, hogy a vele végrehajtott tevékenység bármikor vissza is vonható, ez akkor lehet hasznos ha a GameBoost futtatása során valamilyen hiba csúszik a számításba és rendellenes működést tapasztalunk.

A GameBoost ingyenes használata esetén tartalmaz némi korlátozásokat, többek között nem módosítható a gyorsítás mértéke, továbbá 30 napig vehető igénybe, természetesen ez az idő bőven elég hogy végrehajtsuk a szükséges teendőket. A GameBoost fejlett gyorsítási lehetőségeket biztosít.

További Windows gyorsulást tudsz elérni, ha valamilyen karbantartó szoftvert veszel igénybe, vagy a CCleaner-t, vagy esetleg az Advanced SystemCare megoldását. Játékokhoz megfelelő munkakörnyezetet még a Wise Game Booster is létre tud hozni.

Összességében a GameBoost egy Windows, internet gyorsítási lehetőségeket szolgáltató alkalmazás, amivel a lehető legegyszerűbben tudsz akár játékok számára optimális környezetet létrehozni.

GameBoost

GameBoost összefoglaló:

 • Windows gyorsító program
 • Internet kapcsolatok optimalizálása
 • egyszerű használat
 • visszavonható műveletek
 • minimális konfigurációt igényel
 • játékokhoz
 • Angol nyelv
 • ingyenesen korlátozással vehető igénybe
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.pgware.com/products/gameboost/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GameBoost
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
11,69 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PCSwift 2.12.28.20162016-01-02 PCSwift 2.12.28.2016 (2)
  A PCSwift egy Windows optimalizáló, gyorsító szoftver amivel akár egyetlen kattintással javítani tudsz a számítógéped teljesítményén. […]
 • PCMedik 8.10.72019-10-07 PCMedik 8.10.7 (1)
  A PCMedik egy kattintásos rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver, vele komolyabb szakértelem nélkül javíthatóak a Windows […]
 • WinASO EasyTweak 3.2.02015-11-08 WinASO EasyTweak 3.2.0 (0)
  A WinASO EasyTweak egy Windows konfiguráló program, amivel rengeteg speciális beállításhoz lehet hozzáférni. Vele nem csak hogy […]
 • Anvi Startup Booster 1.0.512013-05-28 Anvi Startup Booster 1.0.51 (0)
  Az Anvi Startup Booster segítségével ki tudjuk lőni azokat a fölösleges folyamatokat amik a rendszerrel együtt töltődnek be és csak […]
 • JetBoost 2.0.02013-05-28 JetBoost 2.0.0 (0)
  A JetBoost segítségével optimalizálhatjuk a Windows működését azáltal hogy leállítjuk azokat az alkalmazásokat amik nem szükségesek […]