Anvi Startup Booster 1.0.51

Az Anvi Startup Booster segítségével ki tudjuk lőni azokat a fölösleges folyamatokat amik a rendszerrel együtt töltődnek be és csak az értékes másodperceket veszik el a rendszer indulásából.

Ha minden telepített alkalmazásunk betöltődik a Windows indulásakor, többek között azok is amik nagy ritkán vannak igénybe véve, nem csak hogy sokkal lassabban válik használhatóvá a számítógép, de még az erőforrások is jelentősen igénybe lesznek véve ezáltal a haszontalan összetevők elveszik a maximális prioritást azok elől amik igen fontosak a számunkra. Az alábbi alkalmazás segítségével átnézhetjük az automatikusan induló programjaink listáját, a fölösleges elemek egyetlen kattintással leállíthatóak, a szoftver különlegessége hogy némi statisztikát is kapunk arról százalékos illetve másodperces felbontásban hogy mennyi teljesítményt vesz el tőlünk, mennyit nyerhetünk.

Lehetőség van egyetlen kattintással az Anvi Startup Booster-re bízni a feladatot, de akár mi elvégezhetjük azt ha egyedi elképzeléseink lennének.

Mivel bármikor hibázhatunk, igen hasznos tud lenni az a funkciója hogy szintén egyetlen kattintással vissza tudjuk vonni a változtatásokat.

Anvi Startup Booster áttekintés:

 • automatikusan induló folyamatok áttekintése, szerkesztéseAnvi Startup Booster

 • részletes és több paraméter figyelembevételével szolgáltatott statisztikák

 • manuális és egykattintásos gyorsítás

 • Angol nyelv

 • ingyenes

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Startup Sentinel Portable 1.7.2.202017-08-28 Startup Sentinel Portable 1.7.2.20 (0)
  A Startup Sentinel Portable segítségével konfigurálhatod azokat a szoftvereket amik automatikusan töltődnek be a Windows […]
 • JetBoost 2.0.02013-05-28 JetBoost 2.0.0 (0)
  A JetBoost segítségével optimalizálhatjuk a Windows működését azáltal hogy leállítjuk azokat az alkalmazásokat amik nem […]
 • Startup Delayer 3.0 Build 3662015-12-18 Startup Delayer 3.0 Build 366 (0)
  A Startup Delayer segítségével rendszerezni tudod az automatikusan induló folyamatokat gépeden. A fölösleges elemek […]
 • Startup Sentinel 1.7.2.202017-08-28 Startup Sentinel 1.7.2.20 (1)
  A Startup Sentinel segítségével konfigurálni tudod azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel. […]
 • Startup Master 3.0.328.02016-09-03 Startup Master 3.0.328.0 (0)
  A Startup Master segítségével gyorsabbá tudod tenni a Windows indulását néhány kattintással. Ez a Free alkalmazás a […]