Startup Sentinel Portable 1.7.6

A Startup Sentinel Portable segítségével konfigurálhatod azokat a szoftvereket amik automatikusan töltődnek be a Windows indulásakor. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően gyorsabban indul el a PC-d. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható.

Ha rengeteg alkalmazás van telepítve a számítógépedre, azok installálásakor nem figyeltél oda és engedélyezted, hogy automatikusan be is töltődjenek az operációs rendszer indulásakor, akkor bizony sokáig kell várnod a géped használható állapotba kerüléséig.

Ezen probléma megoldására felhasználhatod a Startup Sentinel Portable nevű programot.

A különlegessége, hogy ezt a kiadást nem kell telepíteni, így csak annak a futtatására kell, hogy koncentrálj, de természetesen funkcionálisan biztosítja mindazt amit elvárhatunk tőle.

Ha mégis telepítenéd a Startup Sentinel hagyományos változatban is elérhető. A kezelőfelületét tekintve, sem felépítésben sem pedig funkcionálisan nem okoz meglepetéseket, hisz csak kizárólag az adott feladatkörre összpontosít.

Az indítása után felsorol minden egyes automatikusan betöltődő elemet, amik nem csak az alkalmazásokat tartalmazzák, hanem a hozzájuk tartozó regisztrációs bejegyzéseket. A Startup Sentinel Portable segítségével ezek könnyen adminisztrálhatóak, törölhetőek a fölöslegesek, tilthatóak. A fontosabbakat egyedi listákhoz lehet rendezni, így azokat nem veszi figyelembe.

A Startup Sentinel Portable egyéb lehetőségei részeként ennél a felsorolásnál kilistázza azok közvetlen elérési útvonalát is, ami akkor lehet hasznos ha manuálisan szeretnél azokhoz hozzáférni.

Ha kevésnek találod azt amit nyújt, néhány alternatívát is kínálni tudunk mint megfelelőjét, többek között az Autorun Organizer megoldását, ami már több különleges opcióhoz is hozzáférést biztosít. Ha az egyszerűséget és hatékonyságot tartanád szem előtt, akkor az Anvi Startup Boostert javasolt futtatni.

Összességében a Startup Sentinel Portable egy telepítés nélkül futtatható startup manager szoftver ami kialakításban inkább az egyszerűséget tartja szem előtt.

Startup Sentinel Portable

Startup Sentinel Portable összefoglaló:

 • Automatikusan induló programok konfigurálására
 • nem kell telepíteni
 • áttekinthető felhasználói felület
 • egyszerű kezelhetőség
 • hagyományos kiadásban is elérhető
 • megjeleníti az egyes elemek elérési útvonalát is
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.kcsoftwares.com/?sus

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Startup Sentinel Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Startup Sentinel 1.9.0.282021-08-10 Startup Sentinel 1.9.0.28 (1)
  A Startup Sentinel segítségével konfigurálni tudod azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel. Gyorsíthatod […]
 • Autoruns Portable 14.092022-02-17 Autoruns Portable 14.09 (0)
  Az Autoruns Portable egy Startup Manager szolgáltatásokat biztosító Free alkalmazás, vele gyorsabbá, áttekinthetővé válnak a futó […]
 • HiBit Startup Manager 2.3.202022-01-26 HiBit Startup Manager 2.3.20 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]
 • Startup Manager For Windows Free 1.22019-09-09 Startup Manager For Windows Free 1.2 (0)
  A Startup Manager For Windows Free indítópult kezelő programmal jelentős mértékben gyorsítani lehet a Windows indulásán, néhány […]
 • Anvi Startup Booster 1.0.512013-05-28 Anvi Startup Booster 1.0.51 (0)
  Az Anvi Startup Booster segítségével ki tudjuk lőni azokat a fölösleges folyamatokat amik a rendszerrel együtt töltődnek be és csak […]