Starter Portable 5.6.2.9

A Starter Portable egy telepítés nélkül használható Startup Manager program, amivel néhány egyszerű lépésben tudod gyorsabbá tenni a számítógéped indulását. Az alábbi Free alkalmazással letilthatod a fölösleges programokat, újakat adhatsz hozzá, illetve abban is támogat, hogy megtudd milyen processek futnak a háttérben, azokat le is lehet állítani, esetleg azokról bővebb információt lehet szerezni. Magyar nyelvű.

Egy telepítést egyáltalán nem igénylő, rengeteg hasznos funkcióval ellátott Startup Manager alkalmazás a Starter Portable, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősen le tudod rövidíteni a számítógéped indulását. Rendszeres használatra installálható változatban is beszerezhető.

A Starter Portable letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit csak ki kell csomagolni, ezt követően azonnal használható.

Az alkalmazás Magyar nyelven is használható, de lehetséges, hogy az első indítását követően a beállításoknál ezt ki kell választani.

A Starter Portable képes kilistázni minden egyes elemet ami automatikusan betöltődik a gép indulásakor, természetesen azokat komolyabb szakértelem nélkül azonnal adminisztrálhatod, letilthatóak a fölöslegesek, opcionálisan a nagyobb erőforrású alkalmazásokhoz tartozó Prioritás értékeinek a módosítására is módod nyílik. A szoftverrel nem csak a ritkán használt alkalmazások automatikus indulását lehet letiltani, hanem új elemeket is megadhatsz.

Ha bővebb információt szeretnél arról hogy milyen folyamatok futnak a háttérben ebben is maximális támogatást nyújt. Vele megtekinthetőek a háttérben futó processek, a lefagyott esetleg ismeretlen programokat le lehet állítani. Ha esetleg bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, rá is kereshetsz az alkalmazással.

A Starter Portable nevű Startup Manager, támogatja, hogy jelentéseket hozz létre, illetve azt el tudd menteni későbbre, akár egy „rendszerállapot összehasonlítás „ céljából.

Alternatívájaként választhatod az EF StartUp Manager, vagy a 4Free Startup Manager nevű programot. Mindkét megoldás az egyszerűséget tartja szem előtt.

A Starter Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető Startup Manager program, amivel akár a valós időben futó processeket is meg tudod tekinteni, vagy akár le is állíthatod azokat. Magyar nyelvű, beszerezhető belőle hagyományos telepíthető változat is.

Starter Portable

Starter Portable Összefoglaló:

 • Startup Manager alkalmazás
 • Nem kell telepíteni, hordozható változat
 • Adott folyamatok betöltődésének a késleltetéséhez
 • Egyszerű átlátható felület
 • Process folyamatok áttekintéséhez, azok leállításához
 • Prioritás értékek módosításához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://codestuff.obninsk.ru/products_starter.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Starter Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HiBit Startup Manager 2.6.122023-05-21 HiBit Startup Manager 2.6.12 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]
 • Starter 5.6.2.92017-01-15 Starter 5.6.2.9 (0)
  A Starter egy igen széleskörűen használható Startup Manager program, ami nem csak az automatikusan induló programok […]
 • Startup Manager 5.20.1.1852023-02-14 Startup Manager 5.20.1.185 (0)
  A Startup Manager segítségével konfigurálhatóak az automatikusan induló folyamatok, ez a Free alkalmazás gyorsabbá teszi a Windows […]
 • WhatInStartup 1.352021-10-27 WhatInStartup 1.35 (0)
  A WhatInStartup egy telepítés nélkül futtatható indítópult kezelő amivel az automatikusan elinduló programokat lehet profi […]
 • Startup Sentinel 1.9.0.282021-08-10 Startup Sentinel 1.9.0.28 (1)
  A Startup Sentinel segítségével konfigurálni tudod azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel. Gyorsíthatod […]