Starter 5.6.2.9

A Starter egy igen széleskörűen használható Startup Manager program, ami nem csak az automatikusan induló programok adminisztrálásában támogat, hanem vele, a folyamatok, illetve a szolgáltatások is áttekinthetőek. Új elemeket lehet hozzáadni, illetve a meglévők esetén módosítható a prioritás. Magyar nyelvű, Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

Könnyen, egyszerűen tudod azokat a programokat áttekinteni, amik automatikusan töltődnek be a számítógép indulásakor. A Starter nevű alkalmazás a lehetőségeit tekintve az azonnali eredményeket tartja szem előtt. A Starter hordozható változatban is beszerezhető. Profi Startup Manager alkalmazás

A Starter letöltése után a telepítés befejeztével, lehetséges hogy az alkalmazás nem Magyar nyelven fog elindulni, ezt külön a beállításoknál meg lehet választani, mivel támogatja.

A Starter kezelőfelülete jól navigálható, a szükséges opciók kategorizálva, rendezetten érhetőek el. A szoftver az indítási szektor esetén, három fő kategória szerint biztosít közvetlen hozzáférési lehetőségeket a korábban telepített alkalmazásokat lehet áttekinteni, szerkeszteni, vagy a folyamatok, illetve a Service szolgáltatások vehetőek elemzés alá.

A Starter nevű alkalmazás lehetőségeit tekintve letilthatóak, vagy akár módosítható egy adott alkalmazáshoz tartozó „indítási prioritási érték„ Az utóbbi opció abban az esetben lehet hasznos, ha rengeteg olyan alkalmazás van telepítve a számítógépre, amit napi rendszerességgel használunk, így azok késleltethetőek.

Természetesen a Starter segítségével új elemeket is hozzáadhatsz, vagy ha fontos adott processeket, folyamatokat le lehet állítani, ez a lehetőség elsősorban fagyott folyamatoknál válhat elengedhetetlenné.

Az alkalmazás rengeteg testre szabási lehetőséget biztosít, megváltoztatható az alapértelmezett kinézet, egyedi ikon készletet választhatsz ki, a fölösleges funkciók letilthatóak.

Startup Manager funkciót biztosít még a Chameleon Startup Manager Pro, illetve a Startup Master. Mindkét alternatíva teljesen ingyenesen próbálható ki.

A Starter egy ingyenes, modern lehetőségeket biztosító Startup Manager program, aminek köszönhetően gyorsabbá teheted a számítógéped indítását. Beszerezhető hordozható változatban is. Magyar nyelvű.

Starter

Starter összefoglaló:

 • Startup Manager program
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • prioritás értékek módosításához az adott területen
 • modern, jól navigálható kezelőfelület
 • új elemek hozzáadásához
 • rengeteg testre szabási lehetőség
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://codestuff.obninsk.ru/products_starter.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Starter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Starter Portable 5.6.2.92017-01-14 Starter Portable 5.6.2.9 (0)
  A Starter Portable egy telepítés nélkül használható Startup Manager program, amivel néhány egyszerű lépésben tudod gyorsabbá tenni a […]
 • Startup Manager 5.10.1.1412021-11-15 Startup Manager 5.10.1.141 (0)
  A Startup Manager segítségével konfigurálhatóak az automatikusan induló folyamatok, ez a Free alkalmazás gyorsabbá teszi a Windows […]
 • WhatInStartup 1.352021-10-27 WhatInStartup 1.35 (0)
  A WhatInStartup egy telepítés nélkül futtatható indítópult kezelő amivel az automatikusan elinduló programokat lehet profi […]
 • Startup Sentinel 1.9.0.282021-08-10 Startup Sentinel 1.9.0.28 (1)
  A Startup Sentinel segítségével konfigurálni tudod azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel. Gyorsíthatod […]
 • HiBit Startup Manager 2.2.252021-01-03 HiBit Startup Manager 2.2.25 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]