Karbantartó szoftverek

HiBit Startup Manager 2.6.40

A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. Funkcionálisan ettől sokkal több különleges lehetőség fedezhető fel benne, mivel tartalmaz még Process kezelőt, ahol leállíthatóak, vagy módosíthatóak a hozzájuk tartozó prioritási értékek. Az időzített feladatok konfigurálásán kívül Helyi menü szerkesztőt is biztosít a kipróbálóinak. Free alkalmazás. Gyorsítható vele a Windows, Karbantartáshoz hasznos lehet.

A Windows karbantartásakor az egyik leginkább eredménynek tekinthető szempont, hogy javítani szeretnénk, gyorsítani szeretnénk az operációs rendszeren, ha te a gép indulását szeretnéd lerövidíteni itt egy teljesen ingyenesen használható szoftver a HiBit Startup Manager. Egyszerűen használható, több különleges funkciót is tartalmaz.

A HiBit Startup Manager letöltését követően a program telepítése után egy viszonylag egyszerűre tervezett felületen tud minden egyes olyan alkalmazást kilistázni amiket korábban telepítettél, illetve automatikusan betöltődik. Itt egyszerűen letilthatóak azok a szoftverek amikre ritkán van szükséged. Ha egy programot rendszeresen használnál de az nem található az automatikus indítási szektorban vele hozzá hozzáadható.

Rendszer informálási lehetőségek, Process kezelő:

A HiBit Startup Manager rendszerinformálóként is működik, a legalapvetőbb rendszer információk megjelenítésén kívül megbízhatóan tudja kilistázni a háttérben futó folyamatokat, processeket, ezeket le lehet állítani, sőt ha arra lenne szükség a hozzájuk tartozó prioritási érték az adott felhasználási területhez igazítható, konfigurálható.

Az általános Process folyamatok kilistázásán kívül a futó illesztőprogramokról is tájékoztat, azokat törölheted, további információt lehet arról szerezni. Ezt az opciót inkább jártasabb felhasználóknak javasoljuk.

HiBit Startup Manager – helyi menü szerkesztés:

A HiBit Startup Manager nevű alkalmazással kifejezetten egyszerűen szerkeszthető a helyi menü, itt is törölhetőek azok a funkciók, amikre egyáltalán nem tartasz igényt. Itt negatívumnak tekinthető, hogy új helyi menü funkciót nem lehet hozzá adni.

A címben említett szoftver helyett választható még a Startup Manager, az EF StartUp Manager, illetve az Autorun Organizer őket is kipróbálhatod ha az alábbi alkalmazás nem nyerné el a tetszésedet.

A HiBit Startup Manager lehetőséget biztosít arra hogy le tudd rövidíteni a Windows betöltődését, gyorsíthass a működésén. Tartalmaz még Process Managert, helyi menü szerkesztőt. Ingyenes kiadás.

HiBit Startup Manager

HiBit Startup Manager Összefoglaló:

 • Startup Manger alkalmazás
 • Process kezelő funkció
 • Prioritás értékek módosításához
 • alapvető hardveres információk biztosításához
 • A Windows időzített feladatainak az áttekintéséhez
 • Helyi menü szerkesztő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
HiBit Startup Manager letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HiBit Startup Manager
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Startup Manager 5.20.1.1852023-02-14 Startup Manager 5.20.1.185 (0)
  A Startup Manager segítségével konfigurálhatóak az automatikusan induló folyamatok, ez a Free alkalmazás gyorsabbá teszi a Windows […]
 • Startup Manager For Windows Free 1.22019-09-09 Startup Manager For Windows Free 1.2 (0)
  A Startup Manager For Windows Free indítópult kezelő programmal jelentős mértékben gyorsítani lehet a Windows indulásán, néhány […]
 • Startup Sentinel Portable 1.7.62019-05-12 Startup Sentinel Portable 1.7.6 (0)
  A Startup Sentinel Portable segítségével konfigurálhatod azokat a szoftvereket amik automatikusan töltődnek be a Windows indulásakor. […]
 • Starter Portable 5.6.2.92017-01-14 Starter Portable 5.6.2.9 (0)
  A Starter Portable egy telepítés nélkül használható Startup Manager program, amivel néhány egyszerű lépésben tudod gyorsabbá tenni a […]
 • 4Free Startup Manager 3.82016-11-01 4Free Startup Manager 3.8 (0)
  A 4Free Startup Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló folyamatokat, a fölöslegeseket törölheted, vagy […]

Szólj hozzá