EF StartUp Manager 19.10

Az EF StartUp Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló szoftverek, szolgáltatások listáját, továbbá módosítani is tudod azokat. A fölöslegesek eltávolításával némi teljesítményjavulást lehet elérni, továbbá rövidebbé tehető a Windows indulása. Registry szerkesztőt is tartalmaz. Magyar nyelven is tud.

Ha rengeteg alkalmazás van telepítve, azok a PC indulásakor be is töltődnek, nem csak hogy lassabban fog az operációs rendszer használható állapotba kerülni, hanem némi teljesítmény csökkenést is tapasztalhatunk. Ez szerencsére nem végleges állapot, hisz ezek az automatikusan induló elemek szerkeszthetőek. Erre is képes az EF StartUp Manager ami a hasonló szoftverekkel összehasonlítva több mélyebb lehetőséget biztosít ezen a területen.

Az alkalmazás néhány kattintásos lépést igénylő telepítése után azonnal munkára fogható. Akik ezt nem szeretnék, azok számára elérhető az EF StartUp Manager hordozható változatban is.

A szoftver Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, lehetséges hogy ezt később a beállításoknál kézzel kell kiválasztani. Az EF StartUp Manager használatát inkább jártasabb felhasználóknak javasoljuk, mivel olyan funkciókhoz is hozzá lehet férni az esetében amely nem rendeltetésszerű használata esetén instabil Windows működést eredményezhet.

A kezelőfelületén áttekinthetőek azok a szoftverek amik automatikusan töltődnek be, azokat le lehet tiltani. Ezen opció külön elérhető a regisztrációs adatbázis bejegyzései esetén is, itt akár szerkeszteni is lehet azokat, új értékek adhatóak meg, vagy törölhetőek a szükségtelenek. Természetesen a meglévőkön kívül új automatikusan induló folyamatokat is hozzá lehet adni, ha erre volna szükség. Az EF StartUp Manager támogatja, hogy a korábban használt beállításokat el lehessen menteni egy későbbi időpontra.

Akiknek ettől egyszerűbb, talán áttekinthetőbbnek mondható megoldásra volna szüksége az adott feladathoz, azok használhatják alternatívájaként a Startup Manager nevű programot, vagy a Startup Master-t ami szintén néhány plusz funkciót biztosít ahhoz hogy gyorsítani tudjuk a PC betöltődését.

Az EF StartUp Manager egy inkább jártasabb felhasználók számára megfelelő automatikusan induló folyamatok adminisztrálására alkalmas szoftver, ami többek között Registry editort is biztosít. Természetesen Magyar nyelven is használható.

EF StartUp Manager

EF StartUp Manager összefoglaló:

 • Az automatikusan betöltődő folyamatok menedzselésére
 • új hozzáadása, meglévők szerkesztése
 • inkább jártasabb felhasználók számára javasolt a használata
 • registry kezelő
 • paneles felépítés
 • hordozható változatban is elérhető
 • menthető beállítások
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/su/e.htm

letoltes64bitletoltes32bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EF StartUp Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
14,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF StartUp Manager Portable 19.102019-09-26 EF StartUp Manager Portable 19.10 (0)
  Az EF StartUp Manager Portable egyszerű és megbízható módját biztosítja, hogy át tudd tekinteni azokat a folyamatokat amik a Windows […]
 • HiBit Startup Manager 2.1.252020-03-12 HiBit Startup Manager 2.1.25 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]
 • Startup Manager 5.10.1.1412018-08-19 Startup Manager 5.10.1.141 (0)
  A Startup Manager segítségével konfigurálhatóak az automatikusan induló folyamatok, ez a Free alkalmazás gyorsabbá teszi a Windows […]
 • Chameleon Startup Manager Pro 4.0.0.9122017-01-03 Chameleon Startup Manager Pro 4.0.0.912 (0)
  A Chameleon Startup Manager Pro egy rendszer felügyeleti eszköz, amivel át tudod tekinteni azokat a folyamatokat amik automatikusan […]
 • 4Free Startup Manager 3.82016-11-01 4Free Startup Manager 3.8 (0)
  A 4Free Startup Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló folyamatokat, a fölöslegeseket törölheted, vagy […]