EF StartUp Manager Portable 22.06

Az EF StartUp Manager Portable egyszerű és megbízható módját biztosítja, hogy át tudd tekinteni azokat a folyamatokat amik a Windows -al egy időben töltődnek be. Igény esetén azokat szerkeszteni lehet. Speciális opciójaként a regisztrációs adatbázis értékei is áttekinthetőek ezen a területen, itt is lehet szerkeszteni, de akár új elemeket is hozzá lehet adni. Ez a telepítést nem igénylő változata, hordozható szoftverként használható Magyar nyelven.

A Windows indulásakor rengeteg olyan folyamat is elindul amik sokszor teljesen fölöslegesek, mivel ritkán vannak használva, ez esetenként komolyabb erőforrást is vonnak el az értékesnek tekinthető alkalmazásaink elől, nem is beszélve arról hogy a PC később kerül használható állapotba. Ez válik testre szabhatóvá az EF StartUp Manager Portable nevű alkalmazással.

A szoftver különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre, ami után azonnal használható állapotba kerül. Napi használatra az EF StartUp Manager Portable installálható változata is elérhető.

Az alkalmazás biztonságos futtatásához nem árt ha alapismeretek birtokában van a futtatója, hisz olyan területekhez is hozzá tudunk férni, ami esetenként adatveszést, vagy rendellenes hibás működést eredményezhet magában a rendszerben. Amiben többet nyújt a hasonló funkciókat biztosító alkalmazásokkal összehasonlítva az a tény, hogy mélyebb konfigurációs opciókhoz lehet vele hozzáférni.

Az EF StartUp Manager Portable ki tudja listázni az összes olyan folyamatot és szolgáltatást ami automatikusan betöltődik a rendszer indításakor ez természetesen szerkeszthető, törölhető, vagy ha szükséges új elem adható meg. Vele hozzá lehet férni a regisztrációs adatbázis ezen részéhez, itt is szerkeszthetőek, de a korábban említett új elemek hozzáadása is támogatott.

Alternatív megfelelőjeként használható a Startup Sentinel Portable ami teljesen ingyenesen használható. Az Autoruns Portable megoldása szintén nem igényel telepítést, némileg felhasználóbarátabb megoldást biztosít az automatikusan induló folyamatok menedzselésére.

Az EF StartUp Manager Portable egy telepítés nélkül használható speciális szoftver, amivel áttekinthetőek, menedzselhetőek a rendszerrel egy időben betöltődő szolgáltatások listája. Vele gyorsabbá tehető a Windows elindulása.

EF StartUp Manager Portable

EF StartUp Manager Portable összefoglaló:

 • Automatikusan induló programok menedzseléséhez
 • regisztrációs adatbázis elemeinek az áttekintése
 • nem kell telepíteni
 • haladóknak javasolt
 • igény esetén a beállítások elmenthetőek
 • paneles elrendezés
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/su/e.htm

letoltes64bitletoltes32bit.

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EF StartUp Manager Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 14,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF StartUp Manager 22.062022-05-31 EF StartUp Manager 22.06 (0)
  Az EF StartUp Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló szoftverek, szolgáltatások listáját, továbbá módosítani […]
 • Bulk Crap Uninstaller Portable 5.32022-05-20 Bulk Crap Uninstaller Portable 5.3 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy […]
 • Task Manager DeLuxe 4.3.1.02022-06-27 Task Manager DeLuxe 4.3.1.0 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]
 • EF Process Manager 22.062022-06-23 EF Process Manager 22.06 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]
 • EF Process Manager Portable 22.062022-06-23 EF Process Manager Portable 22.06 (0)
  Az EF Process Manager Portable egy speciális rendszer analizáló alkalmazás, amivel fényt lehet deríteni azokra a folyamatokra amik […]