EF Process Manager Portable 21.10

Az EF Process Manager Portable egy speciális rendszer analizáló alkalmazás, amivel fényt lehet deríteni azokra a folyamatokra amik futnak a háttérben. Haladók biztonsági ellenőrzéseket is végrehajthatnak vele, a monitorozás során kiszúrhatóak az ismeretlen, gyanús tevékenységek. Támogatja a Folyamatok kényszerített leállítását. Ez a hordozható változat. Magyar nyelvű.

Biztonsági megközelítésből néha a telepített vírusirtónk mellett hasznos tud lenni egy olyan alkalmazás, amivel további elemzéseket tudunk végrehajtani. Természetesen ehhez megfelelő ismeret megléte szükséges. Ha ez így van akkor az EF Process Manager Portable igen hasznos szolgálatot tud tenni.

Az alábbi változat különlegessége, hogy nem igényel telepítést, kizárólag a letöltés után a tömörített mappa kicsomagolását kell végrehajtani maradéktalanul.

Napi használatra az EF Process Manager Portable installálható változatban is letölthető a kínálatunkból.

A szoftver igen hasznos tud lenni abban, hogy át lehessen tekinteni azokat a folyamatokat, amik a Windows egyidejű futtatásakor jelen vannak a rendszeren, monitorozáskor rengeteg információ kideríthető azokról, a módosítás dátuma, a digitális aláírás, ami döntő lehet az ismeretlen eredetű Processek detektálásában. Az EF Process Manager Portable kezelőfelülete paneles felépítéssel bír, amit a felhasználó vízszintes, vagy függőleges elrendezés szerint módosítani tud.

Mivel lehetnek olyan folyamatok amik esetenként lefagynak, vagy egyszerűen le akarjuk azt állítani, ezt is meg lehet vele tenni. Természetesen ezt az ésszerűség határain belül mivel egy a rendszer számára hasznos folyamat leállításával akár instabil működést válthatunk ki.

Az EF Process Manager Portable akárcsak a hagyományos telepíthető változata, ő is támogatja, hogy a hozzájuk tartozó prioritási értékeket meg tudjuk változtatni, itt csak az adott elemre kell jobb egérgombbal kattintani, és a szóban forgó menüelemet választani.

Szintén telepítés nélkül használható Process kezelő szoftver a Process Lasso Portable ami a monitorozáson kívül a prioritás viszonyok arányának módosításához is hozzáférést biztosít. A Process Hacker Portable a szóban forgó szoftver ingyenes megfelelője, ami alapvető rendszer információkkal is tud szolgálni.

Az EF Process Manager Portable egy telepítés nélkül használható Process figyelő program, ami támogatja a prioritási értékek módosításának a lehetőségét továbbá azt hogy azokról bővebb információkat tudjunk szerezni.

EF Process Manager Portable

EF Process Manager Portable összefoglaló:

 • Folyamat monitorozó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • leállítható Processek
 • prioritás értékek módosítása
 • digitális aláírás ellenőrzés
 • paneles elrendezés
 • menthető beállítások
 • telepíthető változatban is elérhető
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/pm/e.htm

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EF Process Manager Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
14,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Process Manager 21.102021-09-21 EF Process Manager 21.10 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]
 • Process Lasso 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]
 • SpyShelter Firewall 12.42021-10-12 SpyShelter Firewall 12.4 (0)
  A SpyShelter Firewall egy rendkívül hatékony, megbízható tűzfal alkalmazás, amivel nem csak a hálózati behatolások állíthatóak meg, […]
 • Process Monitor 3.852021-10-02 Process Monitor 3.85 (0)
  A Process Monitor nevű program segítségével valós időben tudod nyomon követni azokat a folyamatokat amik futnak a háttrében. A […]