Little System Cleaner 0.2 Beta

A Little System Cleaner egy általános Windows gyorsító szoftver, amivel néhány lépésben törölni tudod a fölösleges fájlelőzményeket. Ez a Free alkalmazás, mint karbantartó, számos hasznos toolst biztosít, kezeli a startup szolgáltatás elemeit, takarítja, optimalizálja a regisztrációs adatbázist, továbbá a duplikált fájlok is felkutathatóak vele.

Néhány egyszerű lépéssel a PC teljesítményén javítani tudsz, de akár helyet is felszabadíthatsz ehhez viszont egy célalkalmazásra lesz szükséged, mint karbantartóra. Egy jelenleg még kevésbé ismert, de mindenképp említést méltó karbantartási feladatokat is szolgáltató szoftver a Little System Cleaner ami egyetlen felületen sűrít magába minden fontosabb opciót ami a jobb számítógép teljesítmény eléréséhez szükséges.

A Little System Cleaner telepítése után egy barátságos, egyszerű megjelenéssel rendelkező program vár, ahol az egyes opciók rendezett formában állnak rendelkezésre.

A funkcióit tekintve, igen átfogó lehetőségeket szolgáltat, az általános takarítási feladatoktól kezdve, az információk szolgáltatásán át a rendszer konfigurációig.

Az indítófelületén néhány a gépről a legfontosabbnak tekinthető adatot lehet elérni, továbbá korábbi használati statisztikákat.

A felső, lenyíló menüjében lehet elérni a további funkcióit, ami többek között tartalmaz privát takarítót, vele a böngészők, illetve maga a rendszer által visszahagyott előzményeket lehet törölni. Szolgáltat még registry, illetve merevlemez pucolót, ezeknél külön kizárásokat is lehet használni, meghatározható, hogy mely területet elemezze.

A Little System Cleaner biztosít még egy programeltávolítót, amivel törölni tudod azokat az alkalmazásokat amiket ritkán használsz.

További sebesség növekedést tudsz elérni ha áttekinted vele az automatikusan induló szolgáltatásokat, majd a ritkábban használtakat, fölöslegeseket letiltod. A Little System Cleaner duplikált fájlkeresőt is tartalmaz.

Rugalmas, népszerű karbantartó szoftver a CCleaner, ami már Magyar nyelvi támogatást is kapott, sőt belőle hordozható változat is elérhető. Fejlett Windows optimalizálóként az Advanced SystemCare megoldása vethető be, ami többek között a számítógép biztonságosabb állapotát is hivatott biztosítani. A Glary Utilities töredezettségmentesítőt is tartalmaz.

A Little System Cleaner egy széleskörűen használható karbantartó alkalmazás, ami pucolja a böngészőt, a merevlemezt, a regisztrációs adatbázist is. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Little System Cleaner

Little System Cleaner összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Little System Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Avira System SpeedUp 3.0.0.35022016-12-11 Avira System SpeedUp 3.0.0.3502 (0)
  Az Avira System SpeedUp egy multifunkciós feladatokat ellátó karbantartó alkalmazás, ami egy felületen tudja pucolni a böngészők […]
 • System Cleaner 7.6.22.6702016-02-20 System Cleaner 7.6.22.670 (0)
  A System Cleaner könnyen telepíthető, remekül funkcionáló rendszer optimalizáló szoftver, segítségével összeszedettebb működésre […]
 • Synei System Utilities Portable 4.522017-04-16 Synei System Utilities Portable 4.52 (1)
  A Synei System Utilities Portable egy átfogó szoftvercsomag, amely segítségével nem csak hogy karbantartani lehet a számítógépet, de […]
 • Reg Organizer 8.052017-12-22 Reg Organizer 8.05 (0)
  A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között […]
 • CCleaner Professional 5.43.65222018-05-30 CCleaner Professional 5.43.6522 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]