Avira System SpeedUp 3.0.0.3502

Az Avira System SpeedUp egy multifunkciós feladatokat ellátó karbantartó alkalmazás, ami egy felületen tudja pucolni a böngészők előzményeit, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, áttekinthetőek az automatikusan induló folyamatok is. Uninstallálni is tud. Ezen kívül számos területről tud még információval szolgálni. Profi Windows gyorsító program.

Mivel a számítógép a használata során számos területen tud szemetelődni, ami komoly lassulásokat is elő tud idézni, a jobb teljesítmény elérése érdekében egyszerre több célspecifikus karbantartót is kell futtatni a teljesebb eredményért. Ez fölöslegessé válik ha a PC-d karbantartását az Avira System SpeedUp nevű programra bízod.

A szoftver szinte az összes említésre méltó optimalizálási, rendszer takarítási funkciót biztosítja ami a gyorsabb Windows állapot eléréséhez szükséges.

Az Avira System SpeedUp több módon is munkára fogható, vagy a fő vezérlőpanelon található egykattintásos optimalizálás funkcióval, vagy menükre bontva. Ezeket tekintve minden felhasználó maga döntheti el melyik a jobb választás. Az Avira System SpeedUp törölni tudja a böngészők előzményeit, éppúgy akárcsak a regisztrációs adatbázis már érvénytelen bejegyzéseit, továbbá a rendszer, illetve a telepített programok által visszahagyott fájlelőzményeket.

Helyet kapott még benne egy programeltávolító is amivel könnyen eltávolíthatóak a régi fölöslegessé vált szoftverek. Az Avira System SpeedUp megoldása nem csak karbantartásra használható fel, hanem számos igen hasznos információval is tud szolgálni a rendszerről, megtekinthetőek azok a folyamatok amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel, továbbá a használatban lévő illesztőprogramokról is. Ki tudja gyártó szerinti csoportosításban listázni.

Biztonsági megközelítésből tájékoztat azokról az alkalmazásokról amik a hálózatba csatlakoznak. Az Avira System SpeedUp folyamatkezelő szolgáltatásával valós időben kísérhető nyomon minden aktuálisan futó Process.

Mivel a szoftver ingyenesen nem támogat minden funkcióhoz való hozzáférést, ezért alternatív megfelelőjeként használható az Advanced SystemCare vagy az igen népszerű Wise Care 365.

Az Avira System SpeedUp egy univerzális rendszer karbantartó, Windows gyorsító, Uninstaller, Startup Manager, illetve rendszerinformáló szoftver. Ingyenes használat esetén időkorlátosan vehető igénybe.

Avira System SpeedUp

Avira System SpeedUp összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • böngésző, registry pucoló
 • uninstaller
 • Process manager
 • Hálózat figyelő
 • Egykattintásos Windows gyorsítás
 • részletes rendszer információk megjelenítése
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.avira.com/en/avira-system-speedup

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Avira System SpeedUp
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
15,95 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Little System Cleaner 0.2 Beta2015-05-18 Little System Cleaner 0.2 Beta (0)
  A Little System Cleaner egy általános Windows gyorsító szoftver, amivel néhány lépésben törölni tudod a fölösleges fájlelőzményeket. […]
 • Reg Organizer 9.302023-09-20 Reg Organizer 9.30 (0)
  A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között […]
 • Fortect 6.0.0.22023-09-19 Fortect 6.0.0.2 (0)
  A Fortect modern szolgáltatásokat biztosít a Registry, illetve a merevlemez tisztításához amivel akár a Windows rendszert gyorsítani […]
 • Advanced SystemCare 16.5.0.2372023-09-17 Advanced SystemCare 16.5.0.237 (0)
  Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá, de biztonságosabbá is tehető […]
 • CCleaner Professional 6.16.106622023-09-14 CCleaner Professional 6.16.10662 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]