EF AutoSync 20.01

Az EF AutoSync egy rengeteg beállítással rendelkező mappa szinkronizáló szoftver amivel több paraméter szerint is lehet adott tartalmak változásait összehasonlítani. A fájlkezelő, szinkronizáló szoftver időzítetten is használható, szűrés támogatással, egyszerre több feladatot is rá lehet bízni egy adott munkafolyamat során.

Az alábbi profi fájlkezelő szoftver segítségével egy igazán széles körű funkció támogatással rendelkező programot futtathatsz ami szinkronizálási feladatokra használható fel, mappák tartalmának az összehasonlításához. Az EF AutoSync kipróbáláshoz telepítés nem igénylő kiadásban is beszerezhető.

Az EF AutoSync letöltése után igény szerint a telepítésekor ikont hozhatunk létre az asztalon, ezzel a program indítható el.

A mappa szinkronizáló, az EF AutoSync használata néhány lépésből áll ahol ki lehet választani azt a kettő mappát amit szinkronizálni kell, a szükséges időpontot, illetve hogy milyen kritériumok szerint végezze el a tartalmak összehasonlítását. A beállításoknál még az irány is meghatározható, illetve hogy milyen tartalmakat, illetve időpontban szinkronizáljon a kiválasztott mappából.

Ha egy fájlt nem tartanánk szükségesnek, azt hozzá lehet adni kizárásokhoz, így azt ki is hagyja a feladatból. Gyors pontos eredményeket hoz létre, funkcionálisan tapasztalhatunk annyi hasznos lehetőséget a kipróbálásával mintha bármely hasonló szinkronizálót használnák, ilyen például a FreeFileSync. A felülete modern, áttekinthető, egyszerűen lehet hozzáadni azokat az egyes beállításokat amik meghatározott Windows tevékenységekhez kell, a szoftver szórakozás, illetve komolyabb projektekhez fontos munkafolyamatokhoz is felhasználható.

A korábban létrehozott időzített feladatokat bármikor módosíthatod, majd újból el lehet tárolni. A módosításkor szinkronizálás esetén a fájl átnevezhető, mozgatható, törölhető a módosult példány, definiálható, hogy mik azok a módosulások amiket figyelembe kell vennie. Az EF AutoSync meglepően sok tudást kínál a kipróbálóknak, fájlkezelőként használható paneles szinkronizálóként is használható program a Total Commander, ahhoz kiterjesztések is hozzáadhatóak ha több feladatra is szeretnénk használni.

Az EF AutoSync egy szinkronizáló, fájlkezelő szoftver amit mappákhoz lehet felhasználni, több hasznos beállítással is rendelkezik. Meghatározhatod az irányát is hogy merre végezze el a munkafolyamatot. Időzíthető, szűrővel.

EF AutoSync

EF AutoSync Összefoglaló:

 • fájlkezelő szoftver
 • hordozható kiadása is beszerezhető
 • mappákhoz
 • szűrők támogatása
 • időzíthető
 • szinkronizálás több módszer szerint
 • egyszerre több feladatot is képes elvégezni párhuzamosan
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/as/e.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
EF AutoSync
Platform
Windows
Teljes ár
USD 12,45
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DiskBoss Pro 11.8.162020-11-12 DiskBoss Pro 11.8.16 (0)
  A DiskBoss Pro fájlkezelő alkalmazás amivel át tudod tekinteni a merevlemezen található tartalmakat, az azokkal való munkálatokban is […]
 • JaSFtp 12.102020-06-11 JaSFtp 12.10 (0)
  A JaSFtp egy paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens amit időzítve is lehet használni a szokásos fájl mozgatási feladatokon kívül […]
 • EF AutoSync Portable 20.012020-02-01 EF AutoSync Portable 20.01 (0)
  Az EF AutoSync Portable kötelező szoftver ha egy kereskedelmi megoldást keresel mappák tartalmának a szinkronizálásához. A […]
 • AceMoney 4.37.22019-10-31 AceMoney 4.37.2 (0)
  Az AceMoney egy inkább kereskedelmi feladatra kifejlesztett szoftver amivel tömegesen lehet számlázási feladatokat elvégezni, azon […]
 • SyncFolders Portable 3.4.5722019-09-15 SyncFolders Portable 3.4.572 (0)
  A SyncFolders Portable egy több gépen is futtatható szinkronizálási feladatokra felhasználható szoftver. Az alábbi hordozható program […]