FTP

WISE-FTP 10.0.9

A WISE-FTP egy mappa szinkronizálási funkcióval is elérhető fájlkezelő program. Az FTP kliens HTML szerkesztő funkcióhoz, mappa szinkronizáláshoz, fájlok letöltéséhez, feltöltéséhez, illetve az azok szerkesztéséhez választhatjuk, akár időzített fájlkezelési feladatokhoz is támogatott. Paneles felhasználói felületen lehet a fájlokat rendszerezetten kilistáznunk.

Egy hatékony, gyors fájlátvitellel használható fájlkezelő program a számítógépen található fájlok szerkesztési feladataihoz, fájlok mozgatásához, létrehozásához, illetve a fölösleges tartalmak törlési munkafolyamataihoz lehet futtatni. A WISE-FTP FTP kliens feladatokhoz is használható.

A WISE-FTP letöltése, illetve a szoftver telepítése, a futtatása után modern, áttekinthető paneles felhasználói felületen lehet a számtógépen eltárolt mappákat kiválasztani, illetve csatlakozni FTP Kliens fájlkezelési projektekhez. SSH, SFTP protokollal támogatott fájl átvitellel tudjuk a tartalmakat feltölteni.

Mappák szinkronizáláshoz is hatékony FTP kliens a WISE-FTP

A fájlkezelő program egy áttekinthető paneles felhasználói felületen tudja definiálni a gépen található tartalmakat ahol az azok elnevezése mérete létrehozás dátuma, fájlok attribútum értékeiről tud információkat kilistázni. Áttekinthető felhasználói felülettel fejlesztették ki ahol a funkciókat a program indítópanelján egy lenyíló menüponton belül lehet kiválasztanunk, illetve gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is futtathatóak a legfontosabb funkcióindító kiegészítők.

A szoftver a WISE-FTP mappa szinkronizálási munkafolyamatokhoz is használható ahol a mappák kiválasztása, illetve a szinkronizálás irányát kell definiálni.

A szoftver egy projektben akár egyszerre több fájlt is le, illetve fel tud tölteni amivel azokat szerkeszteni is tudjuk.

A fájlkezelő program a WISE-FTP feladat tervező funkciót is tartalmaz amivel azokat a fájlkezelési feladatokat lehet sokkal egyszerűbben akár időzítetten elvégezni amik hasonló tevékenységeket igényelnek. Biztonsági mentések készítéséhez, illetve Mappa szinkronizálási feladatokhoz lehet automatikusan egy korábban definiált időpontban időzítve futtatni.

Windows operációs rendszeren használható FTP Kliens a Multi Commander, illetve a JaSFtp amikkel egyszerűen lehet FTP fájlkezelési tevékenységeket futtatni.

A WISE-FTP gyors időzíthetően is használható FTP kliens amivel mappa szinkronizálás, fájlok mozgatása, szerkesztés, feltöltés, illetve profilosan elérhető FTP kliens kapcsolatokhoz is hatékony.

WISE-FTP

WISE-FTP Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • FTP Kliens
 • fájlok mozgatásához
 • fájlok szerkesztéséhez
 • mappa szinkronizálás
 • két panellal létrehozott felület
 • időzíthető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.wise-ftp.de/en/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WISE-FTP
Platform
Windows
Teljes ár
USD 49,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • JaSFtp 13.102024-06-19 JaSFtp 13.10 (0)
  A JaSFtp egy paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens amit időzítve is lehet használni a szokásos fájl mozgatási feladatokon kívül […]
 • xplorer² LITE 6.0.0.12024-06-07 xplorer² LITE 6.0.0.1 (0)
  Az xplorer² LITE egy számítógépen elérhető fájlokhoz rendszerinformáló kiegészítővel, hatékony, gyors fájlátvitellel elérhető […]
 • WatchFTP 4.5.02024-03-08 WatchFTP 4.5.0 (0)
  A WatchFTP egy prémium kategóriás FTP kliens, fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével mappák tartalmát tudod szinkronizálni, […]
 • AbleFtp 13.082024-01-02 AbleFtp 13.08 (0)
  Az AbleFtp egy FTP kapcsolatok létrehozására alkalmas, számos protokollt támogató biztonságos FTP kliens program. Rengeteg […]
 • FREE FTP 6.9.20222022-04-08 FREE FTP 6.9.2022 (0)
  A FREE FTP egy korlátlan protokollal futtatható felhasználóbarát fájlkezelő ami akár biztonsági mentések létrehozásához, tartalmak […]

Szólj hozzá