FTPGetter Professional 5.97.0.223

Az FTPGetter Professional egy fájlkezelő szoftver amivel FTP kliens feladatokat is el lehet végezni. A munkafolyamatokat időzíteni is lehet, így egy előre kiválasztható időpontra időzíthető a fájlok kezelése. Fájlok szerkesztéséhez külön alkalmazást lehet hozzá választani.

Jelentősen egyszerűbb felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő szoftver, amivel FTP hálózati kapcsolaton keresztül lehet a tartalmakat mozgatni, illetve a szokásos szerkesztési munkafolyamatokat végrehajtani. Az FTPGetter Professional több fájl formátumhoz biztosít szerkesztő funkciót.

Az FTPGetter Professional letöltése után a telepítésére van szükség, ha nem a hordozható kiadást választjuk. Az alkalmazás egy sokkal egyszerűbb, alapvetőbb eszköztárral rendelkező indítópultot kínál kipróbálásra. Több protokollal is lehetőség van hálózati kapcsolatot létrehozni, azt eltárolhatod profilba, így kényelmesebben használható a későbbiek folyamán.

Az ilyen feladatok általában fájl szerkesztési feladatokkal is jár egy időben, erre egy optimális megoldást kínál, meghatározott fájlformátumhoz lehet integrálni, mintha a Total Commander, vagy a FileZilla nevű programot használnád. Csak ki kell választani hogy adott fájlhoz milyen szerkesztő programot szeretnél felhasználni.

Az FTPGetter Professional beállításait eltárolhatod, majd később importálható, ez az újabb verzióra való áttérés, esetleg a több gépen való használat esetére jöhet jól.

Biztonságos FTP kapcsolat létrehozásához Proxy konfigurációt lehet választani. Paneles felhasználói felülettel rendelkezik, ahol a helyi, illetve a távoli kiszolgáló mappa kilistázása tekinthető meg, illetve tehető sokkal egyszerűbbé a fájlok szerkesztése, mozgatása.

Az FTPGetter Professional egy kötelező szoftver azok számára akik professzionális szinten szeretnének fájlkezelési feladatokat, FTP hálózati kapcsolatokat létrehozni. Profilba lehet elmenteni a beállításokat, fájlszerkesztési feladatokhoz. Proxy kapcsolatokat is támogat titkosított fájlátvitel céljából.

FTPGetter Professional

FTPGetter Professional Összefoglaló:

 • fájlkezelő szoftver
 • FTP kliens feladatokhoz
 • profilba menthetőek el a beállítások
 • Proxy támogatás
 • időzített feladatok
 • paneles felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.ftpgetter.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FTPGetter Professional
Platform
Windows
Teljes ár
USD 85
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • Free FTP Client 1.0.02021-03-06 Free FTP Client 1.0.0 (0)
  A Free FTP Client egy ingyenes FTP kliens amivel egy gyors, hatékony fájlkezelő szoftvert lehet használni. A Free alkalmazás egy […]
 • JaSFtp 12.102020-06-11 JaSFtp 12.10 (0)
  A JaSFtp egy paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens amit időzítve is lehet használni a szokásos fájl mozgatási feladatokon kívül […]
 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • WatchFTP 4.0.32017-06-04 WatchFTP 4.0.3 (0)
  A WatchFTP egy prémium kategóriás FTP kliens, fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével mappák tartalmát tudod szinkronizálni, […]