JaSFtp 12.10

A JaSFtp egy paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens amit időzítve is lehet használni a szokásos fájl mozgatási feladatokon kívül egyéb Windows tevékenységekre is. A beállításainál előre létrehozhatunk egy időzített munkafolyamatot ahol szinkronizálhatunk egy kiválasztott profil szerinti tartalmi összehasonlítási módszerrel.

A fájlkezelő szoftverből kereskedelmi feladatok esetén lehet a legtöbbet kihozni, mivel egy profi, rengeteg funkcióval biztosított alkalmazás. Az FTP kliens a JaSFtp szinkronizáláshoz is használható.

A JaSFtp letöltése után a telepítésekor csak néhány olyan paramétert kell definiálni ami fontos a használatához.

A szoftver kinézete remek tervezéssel rendelkezik, paneles indítópanelon lehet a kettő mappa helyét megnyitni, beállítani azt a feladatot amire szükség van. A fájlkezelő a helyi gépen, illetve FTP módszerrel is támogatott a használata ahol a feladatokat említve teljesen azonos eszközökkel rendelkezik.

Kényelmesebben, kevesebb időre van szükség ha időzítjük, az előre beállított feladat lista szerint szinkronizáljuk a szükséges mappák tartalmát. A szoftver a népszerűbb fájlkezelő alkalmazásokkal összehasonlítva ugyan azokkal a speciális eszközökkel képes a szükséges tartalmakat kiválasztani, illetve azt a módszert választani ami az esetleges eredmények legtökéletesebb végrehajtásához szükséges.

Megfelelő biztonsági mentések készítéséhez ahol csak adott tartalmakat szeretnénk felhasználni azokhoz. A látványos felhasználói felülettel rendelkező alkalmazás, egy jól megtervezett program azt több területen is hasznosítani tudjuk ahol fájlkezelő alkalmazásra van szükség.

A rendszerezésre is használható szoftver a JaSFtp felületén rendelkezésre álló panelokat át lehet méretezni, az az egyszerűbb listázásukhoz használható fel.

Rengeteg plusz funkciót tartalmaz de ha mégsem erre a programra van szükséged, abban az esetben mappák szinkronizálásához az AB Commander FTP kliensként a Double Commander nevű alkalmazást érdemes használni.

A JaSFtp egy fájlkezelőként használható program amivel a számítógépen, illetve FTP kapcsolaton keresztül lehet a tartalmakat szerkeszteni. A szinkronizálást időzíthetjük, manuálisan választhatóak ki a fontosabb tartalmak. Megváltoztatható a felszín, a panelok mérete.

JaSFtp Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • Mappa szinkronizáló
 • FTP kliens támogatás
 • remekül módosítható felszín
 • időzíthető
 • módosítható felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.hiteksoftware.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
JaSFtp
Platform
Windows
Teljes ár
USD 179,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AbleFtp 11.142016-09-11 AbleFtp 11.14 (0)
  Az AbleFtp egy FTP kapcsolatok létrehozására alkalmas, számos protokollt támogató biztonságos FTP kliens program. Rengeteg […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • DiskBoss Pro 11.8.162020-11-12 DiskBoss Pro 11.8.16 (0)
  A DiskBoss Pro fájlkezelő alkalmazás amivel át tudod tekinteni a merevlemezen található tartalmakat, az azokkal való munkálatokban is […]
 • FileRunner 20.052020-07-23 FileRunner 20.05 (0)
  A FileRunner egy hatékony fájlkezelő megoldás amivel a számtógépen található fájlokat lehet szerkeszteni, illetve mozgatni. FTP […]
 • Total Commander 9.502020-02-21 Total Commander 9.50 (0)
  A Total Commander fájlok szabad rendezésére, FTP kapcsolatok létesítésére használható paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő […]