FTP

JaSFtp 13.10

A JaSFtp egy paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens amit időzítve is lehet használni a szokásos fájl mozgatási feladatokon kívül egyéb Windows tevékenységekre is. A beállításainál előre létrehozhatunk egy időzített munkafolyamatot ahol szinkronizálhatunk egy kiválasztott profil szerinti tartalmi összehasonlítási módszerrel.

A fájlkezelő szoftverből kereskedelmi feladatok esetén lehet a legtöbbet kihozni, mivel egy profi, rengeteg funkcióval biztosított alkalmazás. Az FTP kliens a JaSFtp szinkronizáláshoz is használható.

A JaSFtp letöltése után a telepítésekor csak néhány olyan paramétert kell definiálni ami fontos a használatához.

A szoftver kinézete remek tervezéssel rendelkezik, paneles indítópanelon lehet a kettő mappa helyét megnyitni, beállítani azt a feladatot amire szükség van. A fájlkezelő a helyi gépen, illetve FTP módszerrel is támogatott a használata ahol a feladatokat említve teljesen azonos eszközökkel rendelkezik.

Kényelmesebben, kevesebb időre van szükség ha időzítjük, az előre beállított feladat lista szerint szinkronizáljuk a szükséges mappák tartalmát. A szoftver a népszerűbb fájlkezelő alkalmazásokkal összehasonlítva ugyan azokkal a speciális eszközökkel képes a szükséges tartalmakat kiválasztani, illetve azt a módszert választani ami az esetleges eredmények legtökéletesebb végrehajtásához szükséges.

Egy panelos elrendezéssel, időzíthető FTP kliens a JaSFtp

Megfelelő biztonsági mentések készítéséhez ahol csak adott tartalmakat szeretnénk felhasználni azokhoz. A látványos felhasználói felülettel rendelkező alkalmazás, egy jól megtervezett program azt több területen is hasznosítani tudjuk ahol fájlkezelő alkalmazásra van szükség.

A rendszerezésre is használható szoftver a JaSFtp felületén rendelkezésre álló panelokat át lehet méretezni, az az egyszerűbb listázásukhoz használható fel.

Rengeteg plusz funkciót tartalmaz de ha mégsem erre a programra van szükséged, abban az esetben mappák szinkronizálásához az AB Commander FTP kliensként a Double Commander nevű alkalmazást érdemes használni.

A JaSFtp egy fájlkezelőként használható program amivel a számítógépen, illetve FTP kapcsolaton keresztül lehet a tartalmakat szerkeszteni. A szinkronizálást időzíthetjük, manuálisan választhatóak ki a fontosabb tartalmak. Megváltoztatható a felszín, a panelok mérete.

JaSFtp Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • Mappa szinkronizáló
 • FTP kliens támogatás
 • remekül módosítható felszín
 • időzíthető
 • módosítható felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.hiteksoftware.com/index.html
JaSFtp letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
JaSFtp
Platform
Windows
Teljes ár
USD 179,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AbleFtp 13.082024-01-02 AbleFtp 13.08 (0)
  Az AbleFtp egy FTP kapcsolatok létrehozására alkalmas, számos protokollt támogató biztonságos FTP kliens program. Rengeteg […]
 • WISE-FTP 10.0.92021-12-23 WISE-FTP 10.0.9 (0)
  A WISE-FTP egy mappa szinkronizálási funkcióval is elérhető fájlkezelő program. Az FTP kliens HTML szerkesztő funkcióhoz, mappa […]
 • TurboFTP 7.06.14962024-06-22 TurboFTP 7.06.1496 (0)
  A TurboFTP egy remek lehetőségeket szolgáltató FTP kliens szoftver akár szinkronizáláshoz. Az alábbi fájlkezelő szoftver számos […]
 • Sync Breeze 16.1.322024-06-20 Sync Breeze 16.1.32 (0)
  A Sync Breeze egy különleges fájlkezelő program amivel mappákat tudsz szinkronizálni néhány egyszerű lépésben. A szoftver támogatja, […]
 • WinSCP Portable 6.3.42024-06-18 WinSCP Portable 6.3.4 (0)
  A WinSCP Portable egy fájlok háttérben FTP, SFTP, S3, SCP, WebDAV protokollal másolási feladataihoz remek FTP kliens amit akár […]

Szólj hozzá