AbleFtp 11.14

Az AbleFtp egy FTP kapcsolatok létrehozására alkalmas, számos protokollt támogató biztonságos FTP kliens program. Rengeteg fájlkezelési műveletet támogat, ideális fájlok feltöltésére és az azok alapvető szerkesztésükhöz, szinkronizáláshoz. Opcionálisan néhány funkcióját időzíteni is lehet.

Ma már rengeteg ingyenes és prémium fájlkezelő program érhető el, amik többek között arra is alkalmasak, hogy FTP kapcsolatokat lehessen kiépíteni fájlmozgatás, szerkesztés céljából. Az AbleFtp nevű szoftver az utóbbi csoportba sorolható.

Az AbleFtp letöltése után némileg több időt vesz igénybe a telepítése, aminek a végeztével egy áttekinthető, modern, paneles felépítéssel jellemezhető kezelőfelület áll rendelkezésre, ahol az általa támogatott funkciókat a felső eszköztáron lehet kiválasztani. Az AbleFtp nevű FTP kliens program támogatja az összes csatlakozási módszert, el lehet menteni a korábban beírt belépőazonosítókat.

Fájlkezelés esetén a jól megszokott funkciókat biztosítja, fájlok mozgatása, feltöltése, átnevezés, törlés, új mappák létrehozása, adott tartalmak szinkronizálása. Itt akár előre összeállíthatsz egy profilt, ezt időzítetten teheted meg.

Mivel sokszor hajthatunk végre olyan feladatokat amik általában azonos lépéseket követelnek, hasznos lehet, hogy néhány műveletet időzíteni is lehet, ami igen ritka ilyen jellegű alkalmazás esetén.

Az AbleFtp biztosít még egy tömörített fájlkezelő szolgáltatást, amivel beletekinthetsz és adminisztrálhatod a tömörített fájlok tartalmát. Proxy támogatást, jelszó menedzser funkciót is tartalmaz azok számára akik erre tartanak igényt. Az első esetén biztonságosabb csatlakozási lehetőségek állnak a számodra rendelkezésre.

A szoftver ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe. Az AbleFtp ingyenes megfelelőjeként választhatod a FileZilla, vagy az Alternate FTP nevű programot. Természetesen ők funkcionálisan kevesebb lehetőséggel vannak ellátva. Az első alternatíva igen népszerű a saját területén ráadásul Magyar nyelven, illetve hordozható változatban is elérhető.

Az AbleFtp egy biztonságos, rengeteg hasznos funkcióval felszerelt FTP kliens program, ami időzíthető feladatokat, szinkronizálási lehetőségeket, fájlok rugalmas mozgatását teszi lehetővé. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

AbleFtp

AbleFtp Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AbleFtp
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
99.59 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • JaSFtp 12.102020-06-11 JaSFtp 12.10 (0)
  A JaSFtp egy paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens amit időzítve is lehet használni a szokásos fájl mozgatási feladatokon kívül […]
 • Total Commander 9.512021-06-10 Total Commander 9.51 (0)
  A Total Commander fájlok szabad rendezésére, FTP kapcsolatok létesítésére használható paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő […]
 • DiskBoss Pro 12.3.142021-06-02 DiskBoss Pro 12.3.14 (0)
  A DiskBoss Pro fájlkezelő alkalmazás amivel át tudod tekinteni a merevlemezen található tartalmakat, az azokkal való munkálatokban is […]
 • Xftp Free 5.0 Build 12352021-06-01 Xftp Free 5.0 Build 1235 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]