Blog

Profi Mappa szinkronizáló szoftver: JaSFtp

A fájlkezeléshez is használható szoftver segítségével akár FTP kapcsolaton keresztül is mód van fájlok mozgatására azt szinkronizálással lehet megvalósítani. Időzíthető formában használható, Temérdek hasznos kiegészítőt, illetve beállítást tartalmaz a JaSFtp.

Kényelmesebb fájlkezelési feladatot tesz lehetővé ez a remek alkalmazás amivel a számítógépen, illetve FTP kapcsolaton keresztül lehet azt elvégezni. A program egy teljesen testre szabható szinkronizálási módszerrel rendelkezik ahol manuálisan állítható be hogy milyen módszerrel hasonlítsa össze a forrás, illetve cél mappát. Ha ott eltérést tapasztal a beállított időpontban elvégzi a fájlkezelési feladatot.

A JaSFtp nevű alkalmazás használata azért tekinthető egyszerűnek mivel csak a fontosabb eszközök lettek kifejlesztve hozzá, a konfigurálása után szinte semmit nem kell tenni, hogy azokat a feladatokat elvégezze amiért beszereztük. Az időzítés, a meglévő fájlkezelési feladatok, tartalmak tallózása, a felhasználói felület barátságos tervezéssel fedezhető fel rajta.

A fájlokat rendszerezve teszi elérhetővé, ahol néhány olyan információt is megtekinthetünk mint a méret, elnevezés, dátum, jogosultságok. Gyakrabban elvégzett FTP feladatokkal járó Windows tevékenységekhez a program legújabb kiadását innen szerezheted be.

JaSFtp – FTP kliens szoftver szinkronizálóval


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Profi Mappa szinkronizáló szoftver: JaSFtp
Szerző
Leírás
Ez az FTP kliens program fájlok szinkronizálására is felhasználható, a JaSFtp egy korszerű eszköz haladó ismeretekkel rendelkezőknek

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá