FTP Manager Lite – Univerzális funkció támogatással rendelkező FTP kliens

A Windows kiegészítőt speciális fájlkezelési feladatokra találták ki, amivel a helyi gépen lehet több szükséges hálózati kapcsolatot saját profil szerint kialakítani. Az FTP Manager Lite különleges, egyben nagyon egyszerű használattal futtatható. Profilokat is létrehozhatunk.

Ha egy univerzális FTP kliens programmal szeretnéd a számítógépeden található fájlokat mozgatni FTP útvonalon keresztül, az FTP Manager Lite nevű alkalmazást érdemes kipróbálni mivel egy igen ígéretes szoftver mivel nagyon egyszerű a használata, speciális hálózati csatlakoztatást is támogat a fájljaink kezeléséhez.

Az alapvető elrendezésnél csak a szükséges feladat kiválasztása, az információk meghatározása, illetve a munkafolyamat gyakorlati része szükséges. Ha az említett feladathoz különleges fájlmenedzselési eszközök szükségesek akkor nem megfelelő, szerencsére rengeteg ingyenes alternatíva áll ehhez rendelkezésre. A szoftver minden népszerűbb protokoll típushoz megfelelő támogatottságot biztosít. Még egyszerűbb az első használat a beépített varázslófelületes menedzsment funkciójával, ebben is eltér a hasonló FTP kliensektől. Az FTP Manager Lite kipróbálható verzióját innen lehet beszerezni.

A fölösleges funkcióktól, illetve beállításoktól mentes szoftver egy remek megoldás hogy egyszerűen tudj fájlokat mozgatni, szerkeszteni két számítógép között. Eltárolhatóak, illetve újból betölthetőek a beállításai.

FTP Manager Lite – FTP Kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FTP Manager Lite – Univerzális funkció támogatással rendelkező FTP kliens
Szerző
Leírás
Profi eszközkészlettel rendelkező remek FTP kliens program - FTP Manager Lite

Kapcsolódó szoftverek