Letölthető a TurboFTP 6.80.1120 ( Paneles elrendezésű FTP kliens )

Beszerezhető a paneles megtervezéssel rendelkező FTP kliens program nemrég kiadott verziója a TurboFTP 6.80.1120. A program rengeteg feladatra felhasználható az általános fájlkezelésen kívül, tömörített tartalmakhoz is profi megoldás, amivel a lehető legszéleskörűbben tudsz tartalmakat akár kicsomagolni.

Több hasznos funkcióval is rendelkező FTP kliens program, hálózati kapcsolatok létrehozásához, néhány plusz kiegészítővel annak az érdekében, hogy minél széles körűbben tudjuk használni, ne csak alapfeladatokra legyen megfelelő.

Plusz funkciókkal…

A program, a TurboFTP 6.80.1120, vagyis a legfrissebb kiadás beszerzése után egy beépített varázslófelületen navigál végig hogy meg tudjuk mik azok a funkciók amikre gyakorlatilag felhasználható. A paneles felület teljes mértékben ugyan azt az érzetet kelti mintha bármely hasonló FTP kliens programot használnánk, ahhoz néhány plusz funkció hozzáadásával. A beállításainál a felhasználói felülettől kezdve a leg-speciálisabb funkciókig minden létező beállítás rendelkezésre áll. Fájlok szerkesztésekor meghatározott formátumokhoz előre hozzá lehet adni a kedvenc szerkesztő programunkat, ez lehet a Windows beépített eszköze, vagy egy telepített szoftver. Profi megoldás néhány távoli kiszolgálón található fájlok átnevezéséhez, tömörített fájlok kicsomagolásához, ezeket alapértelmezés szerint támogatja.

A TurboFTP 6.80.1120 innen szerezhető be. Ingyenesen időkorlátozással használható.

TurboFTP 6.80.1120 – FTP kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a TurboFTP 6.80.1120 ( Paneles elrendezésű FTP kliens )
Szerző
Leírás
TurboFTP 6.80.1120 - Prémium kategóriás FTP kliens, több hasznos szolgáltatással

Kapcsolódó szoftverek