Letölthető a qBittorrent 4.2.4 ( Torrent kliens program RSS olvasóval )

Már be is szerezhető a népszerű, hasznos funkciókkal rendelkező letöltésvezérlő szoftver legújabb kiadása amivel Torrent protokoll alapon lehet fájlokat megosztani, illetve azokat a gépre eltárolni. RSS olvasót is használhatunk amivel a kedvenc oldalakra is fel lehet iratkozni. A qBittorrent 4.2.4 ingyenesen használható.

Torrent fájlokhoz ez a szoftver több hasznos nélkülözhetetlen funkcióhoz biztosít hozzáférést amivel az említett protokollon lehet a fájlokat kezelni. A sávszélesség korlátozáson kívül lehetőség van rendszerezett formában a számítógépen található tartalmak rendszerezésére. Megjelent a szoftver legújabb verziója ami néhány alap hiba javítást kapott. A qBittorrent 4.2.4 Ezután is teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható fel mint letöltésvezérlő abban az esetben ha Torrent fájlokat kell letölteni, esetleg létrehozni a saját tartalmaid megosztásához.

RSS olvasóval…

Az RSS csatornákra való feliratokozás nagyon egyszerű, teljesen ugyan azokat az eszközöket, illetve lehetőségeket találjuk meg benne mintha egy a feladatra kitalált alkalmazással tennénk.

A qBittorrent 4.2.4 remek erőforrás paraméterekkel rendelkezik, nem terheli fölöslegesen a számítógépet, illetve manuálisan lehet beállítani, hogy a rendelkezésre álló sávszélességet milyen szinten használja fel. A kipróbálható szoftver, a Torrent kliens itt található.

qBittorrent 4.2.4 – Torrent kezelő szoftver…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a qBittorrent 4.2.4 ( Torrent kliens program RSS olvasóval )
Szerző
Leírás
Megjelent a rengeteg plusz kiegészítőt tartalmazó Torrent kezelő szoftver aktuális verziója a qBittorrent 4.2.4

Kapcsolódó szoftverek