Letölthető a Core FTP Lite 2.2.1929 ( Ingyenes FTP kliens szoftver )

Megjelent a kereskedelmi változatként rengeteg különleges funkcióval rendelkező FTP kliens szoftver legújabb kiadása a Core FTP Lite 2.2.1929 ez az ingyenesen használható verzió. A szokásos fájlkezelési feladatokhoz használható.

Ha egy megbízható, ingyenes FTP programra van szükséged, kipróbálhatod a Core FTP Lite 2.2.1929 változatát ami gyakorlatilag a népszerű fejlesztő cég ingyenesen elérhető változata. Igaz funkcionálisan nem lehet annyi feladatra felhasználni mint a fejlesztő cég megvásárolható változatát, ettől függetlenül megéri kipróbálni mivel a legfontosabb eszközök, fájlkezeléshez szükséges készleteket tartalmazza tudásban. Nemrég jelent meg a legfrissebben kiadott változata ami hibajavításokat, néhány plusz fejlesztést jelent az új, illetve meglévő kipróbálók számára.

Az FTP kliens tools rengeteg protokollt támogat, remekül lehet definiálni azokat a beállításokat amik szükséges hogy megfelelően lássa el a feladatát. Proxy, speciális szűrők, testre szabható megjelenés is rendelkezésre áll, ha továbbra is a programot szeretnéd használni olyan fájlkezelési feladatokra amik FTP hálózati kapcsolatokhoz kell. A Core FTP Lite 2.2.1929 SSL, SFTP protokollal próbálja biztonságosabbá tenni a használatát. A fájlkezelő, a Core FTP Lite 2.2.1929 otthoni felhasználáshoz megfelelő tudással rendelkezik.

Core FTP Lite 2.2.1929, Ingyenes FTP kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Core FTP Lite 2.2.1929 ( Ingyenes FTP kliens szoftver )
Szerző
Leírás
Itt a Core FTP Lite 2.2.1929 - fájlkezelő program

Kapcsolódó szoftverek