Startup Sentinel 1.7.2.20

 A Startup Sentinel segítségével konfigurálni tudod azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel. Gyorsíthatod a Windows bootolását. Könnyen kezelhető, Free alkalmazás formájában veheted igénybe.

Ha rengeteg program van telepítve a számítógépre azok együtt töltődnek be a Windows-al valódi rémálommá tud válni amíg használható állapotig eljut a számítógép a startuptól számolva. Van egy másik szempont amiért nem érdemes minden programot engedni elindulni a rendszerrel, mégpedig az hogy azok akaratunk ellenére is csak az erőforrást pazarolják azzal hogy futnak a háttérben mindamellett hogy csak nagyon ritkán használjuk azokat. A legegyszerűbb ha letiltjuk a fölöslegeseket, erre a feladatra egy ideális alkalmazás ami egy listán jelenít meg minden létező elemet. Korábban itt mutattuk be. Telepítést nem igénylő, Startup Sentinel hordozható változatban is elérhető.

Felületén azonnal elindíthatjuk az adott elemet, törölhetjük a listáról végérvényesen, vagy csak egyszerűen tilthatjuk az automatikus indulást. Ingyenes szoftver.

A Startup Sentinel egy speciális karbantartó amivel le lehet tiltani azoknak az alkalmazásoknak az automatikus indulását amikre csak ritkán van szükség. Ezzel lerövidíthető a gép indulási ideje.

Startup Sentinel Összefoglaló:Startup Sentinel pillanatkép

 • Automatikusan induló folyamatok menedzselése

 • egyszerű, átlátható felhasználói felület

 • azonnali indítás, tiltás, törlési parancsok támogatása

 • Angol nyelv

 • teljes verziós változat ( Freeware )

 • Hivatalos oldal: http://www.kcsoftwares.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Startup Sentinel
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Startup Sentinel Portable 1.7.2.202017-08-28 Startup Sentinel Portable 1.7.2.20 (0)
  A Startup Sentinel Portable segítségével konfigurálhatod azokat a szoftvereket amik automatikusan töltődnek be a Windows […]
 • Startup Delayer 3.0 Build 3662015-12-18 Startup Delayer 3.0 Build 366 (0)
  A Startup Delayer segítségével rendszerezni tudod az automatikusan induló folyamatokat gépeden. A fölösleges elemek […]
 • Windows 8 Manager 2.2.82015-09-08 Windows 8 Manager 2.2.8 (0)
  A Windows 8 Manager segítségével optimalizálható a számítógép teljesítménye. Mindamellett hogy karbantartási feladatokat […]
 • Anvi Startup Booster 1.0.512013-05-28 Anvi Startup Booster 1.0.51 (0)
  Az Anvi Startup Booster segítségével ki tudjuk lőni azokat a fölösleges folyamatokat amik a rendszerrel együtt töltődnek be […]
 • Startup Master 3.0.328.02016-09-03 Startup Master 3.0.328.0 (0)
  A Startup Master segítségével gyorsabbá tudod tenni a Windows indulását néhány kattintással. Ez a Free alkalmazás a […]