Rainlendar Pro 2.17.169

A Rainlendar Pro egy naptár program, amivel rendezett formában tudod nyomon követni azokat a fontos tevékenységeket amik előtted állnak. Rengeteg speciális beállítást tesz elérhetővé. Profi határidő napló program, ami időzítve tud értesíteni egy adott eseményről. Magyar nyelven használható.

Elsősorban azok számára lehet hasznos a Rainlendar Pro, akikre naponta rengeteg teendő vár, azokat nehéz fejben tartani, de sok időt töltenek a számítógép előtt munkájukból adódóan.

A szoftver elsősorban egy tovább fejlesztett naptár program, ami azon kívül hogy tájékoztat a futtatása során arról hogy milyen dátumot írunk, látványos formában tudja feldobni az asztali környezetünket. A Rainlendar Pro letölthető ingyenesen is elérhető.

A program telepítésekor mód van arra hogy minden felhasználó számára elérhetővé tegyük a programot, ez természetesen akkor hasznos ha több felhasználói fiókkal rendelkezik a számítógép.

A Rainlendar Pro kezelőfelülete és a beállítások könnyen áttekinthetőek, ez gondoskodik a könnyű használatról. Mivel Magyar nyelven van arra mód, hogy igénybe vegyük a szolgáltatásait, az új események hozzáadása sem jelenthet túl nagy problémát.

Napi feladatok egyszerűbb kategorizálásához ideális a Rainlendar Pro

A Rainlendar Pro alapvetően két fő opciót biztosít. Vagy egy adott eseményt adunk meg amiről tájékoztat ha elérkezett a határidő, vagy pedig, feladatokat adhatunk meg. Mindkét esetben részletes leírást lehet hozzáfűzni, továbbá megadható a kezdő, illetve vég időpont. Szükség esetén URL-ek is hozzáfűzhetőek. Extra opciókét, az áttekinthetőség érdekében azokat kategorizálni is lehet, számos előre létrehozott sablon alapján. A Rainlendar Pro támogatja, hogy azokat ismételni is tudja így garantált hogy nem fogja a figyelmünket elkerülni. Ha több feladat is meg van adva azt több módszer szerint is rendszerezni lehet, aktualitás, illetve időrend szerint.

A Rainlendar Pro számára új feladatot, vagy eseményt több módon is meg lehet adni, vagy a kezelőfelületén, vagy a naptárra kattintva lehet azt megtenni. Alternatív megfelelőjeként használható a Task Coach vagy a ToDoList igaz ők más megközelítésből állnak a szóban forgó feladathoz, de őket is érdemes kipróbálni.

A Rainlendar Pro egy látványos megjelenéssel biztosított határidő napló program, ami naptárt is biztosít. Igen gazdag beállítási opciókkal van ellátva, ráadásul Magyar nyelven is tud.

Rainlendar Pro

Rainlendar Pro összefoglaló:

 • Naptár program
 • napi teendők menedzselésére
 • egyszerű használat
 • rengeteg speciális beállítás
 • határidők egyszerű megadása leírással
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.rainlendar.net/cms/index.php

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Rainlendar Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,95 EUR DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Rainlendar Lite 2.17.1692021-09-19 Rainlendar Lite 2.17.169 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Alternate Timer 4.4602021-07-21 Alternate Timer 4.460 (0)
  Az Alternate Timer egy ingyenes, Magyar nyelven használható határidő napló program amit időzítve lehet használni. A szoftver mellett […]
 • Alarm Cron 1.12021-02-21 Alarm Cron 1.1 (0)
  Az Alarm Cron egy ingyenes feladat menedzser program amivel kényelmesebben lehet kezelni, illetve ütemezni a fontosabb feladatokhoz […]
 • Joplin 1.0.2002020-04-16 Joplin 1.0.200 (0)
  A Joplin egy kényelmes napi tevékenységek figyelemmel kísérésére használható szoftver amivel rendszerezetten kezelhetőek azok a […]
 • AceMoney 4.37.22019-10-31 AceMoney 4.37.2 (0)
  Az AceMoney egy inkább kereskedelmi feladatra kifejlesztett szoftver amivel tömegesen lehet számlázási feladatokat elvégezni, azon […]