Rainlendar Pro 2.13.1 Build 147

A Rainlendar Pro egy naptár program, amivel rendezett formában tudod nyomon követni azokat a fontos tevékenységeket amik előtted állnak. Rengeteg speciális beállítást tesz elérhetővé. Profi határidő napló program, ami időzítve tud értesíteni egy adott eseményről. Magyar nyelven használható.

Elsősorban azok számára lehet hasznos a Rainlendar Pro, akikre naponta rengeteg teendő vár, azokat nehéz fejben tartani, de sok időt töltenek a számítógép előtt munkájukból adódóan.

A szoftver elsősorban egy tovább fejlesztett naptár program, ami azon kívül hogy tájékoztat a futtatása során arról hogy milyen dátumot írunk, látványos formában tudja feldobni az asztali környezetünket. A Rainlendar Pro letölthető ingyenesen is elérhető.

A program telepítésekor mód van arra hogy minden felhasználó számára elérhetővé tegyük a programot, ez természetesen akkor hasznos ha több felhasználói fiókkal rendelkezik a számítógép.

A Rainlendar Pro kezelőfelülete és a beállítások könnyen áttekinthetőek, ez gondoskodik a könnyű használatról. Mivel Magyar nyelven van arra mód, hogy igénybe vegyük a szolgáltatásait, az új események hozzáadása sem jelenthet túl nagy problémát.

A Rainlendar Pro alapvetően két fő opciót biztosít. Vagy egy adott eseményt adunk meg amiről tájékoztat ha elérkezett a határidő, vagy pedig, feladatokat adhatunk meg. Mindkét esetben részletes leírást lehet hozzáfűzni, továbbá megadható a kezdő, illetve vég időpont. Szükség esetén URL-ek is hozzáfűzhetőek. Extra opciókét, az áttekinthetőség érdekében azokat kategorizálni is lehet, számos előre létrehozott sablon alapján. A Rainlendar Pro támogatja, hogy azokat ismételni is tudja így garantált hogy nem fogja a figyelmünket elkerülni.

Ha több feladat is meg van adva azt több módszer szerint is rendszerezni lehet, aktualitás, illetve időrend szerint.

A Rainlendar Pro számára új feladatot, vagy eseményt több módon is meg lehet adni, vagy a kezelőfelületén, vagy a naptárra kattintva lehet azt megtenni. Alternatív megfelelőjeként használható a Task Coach vagy a ToDoList igaz ők más megközelítésből állnak a szóban forgó feladathoz, de őket is érdemes kipróbálni.

A Rainlendar Pro egy látványos megjelenéssel biztosított határidő napló program, ami naptárt is biztosít. Igen gazdag beállítási opciókkal van ellátva, ráadásul Magyar nyelven is tud.

Rainlendar Pro

Rainlendar Pro összefoglaló:

 • Naptár program
 • napi teendők menedzselésére
 • egyszerű használat
 • rengeteg speciális beállítás
 • határidők egyszerű megadása leírással
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.rainlendar.net/cms/index.php

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Rainlendar Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,95 EUR DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Rainlendar Lite 2.13.1 Build 1472015-11-16 Rainlendar Lite 2.13.1 Build 147 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Task Coach 1.4.32016-01-31 Task Coach 1.4.3 (0)
  A Task Coach hétköznapi feladataink rendszerezésére használható ingyenes segédalkalmazás. Már hordozható változatban is! Profi […]
 • VueMinder Lite 2017.032017-08-10 VueMinder Lite 2017.03 (0)
  A VueMinder Lite egy szabadon kipróbálható Magyar nyelvű határidő, naptár program. Ezzel a Free alkalmazással átlátható formában […]
 • Wise Reminder 1.28.652017-10-17 Wise Reminder 1.28.65 (0)
  A Wise Reminder egy nagyon egyszerűen használható Magyar nyelvű határidő napló program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően a […]
 • ToDoList 7.1.4.72017-10-08 ToDoList 7.1.4.7 (0)
  A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]