PGWARE termékek - SzoftHub.hu

PGWARE

 • A GameBoost egy különleges rendszer optimalizáló, Windows gyorsító program, amivel néhány kattintással javítani tudsz a géped teljesítményén. A szoftver biztosít internet optimalizálási lehetőségeket is. Igen könnyen használható. Játékokhoz is.

  GameBoost 3.6.20.2016

  A GameBoost egy különleges rendszer optimalizáló, Windows gyorsító program, amivel néhány kattintással javítani tudsz a géped teljesítményén. A szoftver biztosít internet optimalizálási lehetőségeket is. Igen könnyen használható. Játékokhoz is.

  olvasd tovább...

 • A PCSwift egy Windows optimalizáló, gyorsító szoftver amivel akár egyetlen kattintással javítani tudsz a számítógéped teljesítményén. Javítja az internet kapcsolatot, összhangba hozza a hardver, illetve szoftveres működést.

  PCSwift 2.12.28.2016

  A PCSwift egy Windows optimalizáló, gyorsító szoftver amivel akár egyetlen kattintással javítani tudsz a számítógéped teljesítményén. Javítja az internet kapcsolatot, összhangba hozza a hardver, illetve szoftveres működést.

  olvasd tovább...

 • A PCMedik egy kattintásos rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver, vele komolyabb szakértelem nélkül javíthatóak a Windows legjellemzőbb hibái. Gyorsabb futásúvá tehető a Windows. Vele felszabadítható a RAM is.

  PCMedik 8.12.14.2015

  A PCMedik egy kattintásos rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver, vele komolyabb szakértelem nélkül javíthatóak a Windows legjellemzőbb hibái. Gyorsabb futásúvá tehető a Windows. Vele felszabadítható a RAM is.

  olvasd tovább...