Blog

Hogy tudd meg a fájljaid MD5, CRC, SHA1 értékeit

Ha meg szeretnéd tudni egy adott fájlhoz tartozó speciális fájl méret, paraméter MD5, CRC, SHA1 jellemzőit, ezt a szoftvert érdemes használni mivel az egyik legelterjedtebb eszköz ezen a területen.

Nem kötelező telepíteni abban a szituációban, ha a megfelelő kiadást szerzed be, csak el kell indítani. Az EF CheckSum Manager fájlkezelője nem csak a szükséges fájl kiválasztását teszi egyszerűbbé, hanem a fontosabb fájl hozzáférési, módosítási műveletet is támogatja, vagyis azok szerkeszthetőek, mozgathatóak, átnevezhetőek, felkutatható a téged érdeklő tartalom. A tervezés inkább otthoni felhasználóknak, adott tartalmakhoz javasolt ahol fontos hogy kényelmesen tudjuk ezt a feladatot elvégezni, illetve a későbbiek folyamán visszaellenőrizni az esetleges módosulásokat.

A szoftver rengeteg algoritmust ismer, csak hogy a legtöbbek által ismertet említsem, kezeli az MD5, CRC, SHA1 metódust. Ezt a futtatás előtt kell kiválasztani. Nem kell molyolászni a beállítások között mivel teljes mértékben magyar nyelvi támogatással rendelkezik, rendszerezetten kiválaszthatod a neked ideális beállításokat, majd a végeredményt úgy tárolja el ahogy megfelelő a számodra. Ingyenes használat esetén az EF CheckSum Manager egy értesítő üzenetet jelenít meg, mivel kereskedelmi termék.

EF CheckSum Manager – MD5 Kalkulátor


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hogy tudd meg a fájljaid MD5, CRC, SHA1 értékeit
Szerző
Leírás
EF CheckSum Manager - MD5 hash elemző szoftver

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá