Blog

Fájlok Hash értékeinek a megjelenítéséhez jön jól az abylon FREEHASH

Letöltött fájlok sértetlenségének az ellenőrzéséhez, víruskeresési feladatokhoz kiváló az abylon FREEHASH amivel a tartalmak MD5 Hash ellenőrzőösszegeit hozhatjuk létre, illetve ellenőrizni tudjuk. A szoftverrel a tartalmakat akár egy szöveges dokumentumban is el tudjuk tárolni, illetve a fájlok nevéhez is hozzáfűzhetjük.

A szoftver könnyen elérhetővé tudja tenni Windows rendszeren a fájljaink Hash ellenőrzőösszegeit amivel a letöltött tartalmaink, illetve a fájljaink sértetlensége ellenőrizhető. A fájljaink sérülése esetén visszajelzést ad, a Hash értékeket piros karakterekkel jeleníti meg. A programmal a fájlokat az indítófelületére húzd és ejtsd eljárással nyithatjuk meg, az ellenőrzőösszegeket egy TXT irodai dokumentumban is eltárolhatjuk, illetve hozzá tudjuk a fájlok nevéhez fűzni, amit akár később megnyithatunk. A tartalmakról kriptográfiai kivonatokat hozhatunk létre, amivel ellenőrizhető, hogy a fájlokat nem e manipulálták.

Fájlok Hash értékei hozhatóak létre

A szoftver a Hash értékeket beolvassa, a tartalmak kivonat karaktereit összehasonlíthatjuk amivel ellenőrizhetjük a fájljaink sértetlenségét. Különleges feladatokhoz is kiváló, a szoftverrel akár a merevlemezen található fájljainkat ellenőrizni tudjuk, hogy azok nem e tartalmaznak kártékony kódokat, MD5, SHA1, SHA256 függvényekkel tudjuk a fájlok kivonatait létrehozni, a tartalmakat a Virustotalon is ellenőrizni tudjuk.

Digitális formátumban elérhető fájlok Hash értékeihez férhetünk hozzá az abylon FREEHASH eszközével, a fájljaink módosulásait Hash ellenőrzőösszegekkel tudjuk ellenőrizni. A fájljaink ellenőrzőösszegeinek nyomon követéséhez tökéletes szoftver innen érhető el.

abylon FREEHASH


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok Hash értékeinek a megjelenítéséhez jön jól az abylon FREEHASH
Szerző
Leírás
Az abylon FREEHASH fájlok sértetlenségét ellenőrzi MD5, SHA1, SHA256 Hash függvényekkel.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá