Multimédiás tartalmak letöltéséhez is kipróbálható a Turbo Download Manager

Egy Mobil, illetve Windows Operációs rendszeren is profi ingyenes letöltésvezérlő program amit, nem kell beállítanunk, MD5 Hash generáló kiegészítőt is biztosít. A Turbo Download Manager korlátlanul használható ami multimédiás tartalmakhoz is hatékony, akár szüneteltetni lehet a letöltéseket. A szoftverrel kötegelten tárolhatjuk el a fájlokat, telepítés nélkül lehet futtatni. A fájlokról adatokat is meg tud jeleníteni.

A program egy alapvető ismeretekkel rendelkező Windows felhasználók számára is optimális letöltésvezérlő ami akár Mobil, illetve Windows rendszerre, böngésző bővítményként is beszerezhető.

A letöltésvezérlő programot nem kell telepíteni az alkalmazás futtatása után akár egy feladatban kötegelten is lehet fájlokat a számítógépre eltárolni ahol azokat akár át tudjuk nevezni.

Fájlok kötegelt letöltéséhez

Fotók, Videók, illetve Audió tartalmak esetén azokat meg lehet nyitni a fájlok letöltésének a befejezése előtt, megtekinthető a fájlok mérete, MD5 Hash értékei, illetve a fájlokhoz elérhető hivatkozás.

A folyamatban lévő letöltéseket tartalmazó indítófelületen beállíthatjuk az alapértelmezett letöltés mappát, a konfiguráció szerkesztő felületen a sebesség módosítható. Videó, Audió fájlokhoz akár külső multimédiás programot is futtathatunk az azok előnézetéhez.

A sokkal gyorsabb fájlletöltési megoldásokkal telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program a Turbo Download Manager innen szerezhető be.

Turbo Download Manager – Letöltésvezérlő Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Multimédiás tartalmak letöltéséhez is kipróbálható a Turbo Download Manager
Szerző
Leírás
Fotókhoz videókhoz, illetve Audió tartalmakhoz is profi letöltésvezérlő program a Turbo Download Manager.

Kapcsolódó szoftverek