Turbo Download Manager 0.3.2

A Turbo Download Manager egy több szálon is futtatható Letöltésvezérlő program. A szoftver az összes ma elterjedt böngésző esetén teljes támogatást nyújt. A megkezdett munkafolyamatok leállíthatóak, szüneteltethetőek, majd újból folytathatóak. Firefox, Chrome, Opera támogatás. Videók lementéséhez is… Free alkalmazás.

Nagyobb méretű fájlok letöltésekor sokkal kényelmesebbé, illetve hibamentesebbé tehető a szóban forgó feladat ha egy letöltésvezérlő alkalmazást használsz. A Turbo Download Manager az egyik legegyszerűbb megoldást biztosító szoftver az adott területen, sőt ingyenes is egyben.

A Turbo Download Manager letöltése után egy tömörített mappában találod azokat a fájlokat, amik szükségesek a futtatásához. A program egyik érdekessége, hogy nem igényel telepítést, csak ki kell csomagolni maradéktalanul, ezután a szoftvert csak el kell indítani.

Turbo Download Manager használata:

A Turbo Download Manager használata gyakorlatilag nagyon egyszerű. A szoftver indítását követően a böngésződből kimásolt hivatkozást csak be kell a számára másolni, majd el is indítható a letöltés. A szoftver abban az esetben tekinthető hasznosnak, ha olyan ISO, vagy bármilyen kiterjesztéssel bíró fájlról lenne szó, aminek a méretéből adódóan a gépre való mentésekor az sérülhet. A Turbo Download Manager lehetőség szerint támogatja a megkezdett feladat szüneteltetését, megállítását amellett hogy azt később újra folytatni lehet.

A Turbo Download Manager teljes támogatást nyújt az összes ma használt, népszerű böngésző márkák esetén, legyen az Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, vagy akár Opera. Teljes, automatikus integrációs szolgáltatással.

A Turbo Download Manager nem igényel konfigurációt, a kezelőfelületén opcionálisan áttekinthetőek a korábbi munkafolyamat előzmények. API támogatással, multimédiás tartalmaknál a közvetlen feladat alatt előnézeti lehetőséget is biztosít.

Helyette kipróbálhatod a Free Download Manager nevű alkalmazást, az EagleGet, illetve videókhoz a YouTube By Click megoldását. Az utóbbi szoftver Windows rendszeren az egyik legkorszerűbb kliens program. Videó kereső funkciót is felfedezhetünk benne.

A Turbo Download Manager egy nagyon egyszerűen használható Linux-ra, Windows-ra, illetve Android rendszerekre is elérhető Letöltésvezérlő alkalmazás. Az összes ma elterjedt böngészőt támogatja. Ingyenes kiadás, nem kell telepíteni.

Turbo Download Manager

Turbo Download Manager Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • Opera, Chrome, Firefox támogatás
 • szüneteltethető feladatok
 • API, több szálú feladat támogatás
 • Androidra is elérhető
 • Nem kell konfigurálni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Turbo Download Manager
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Download Manager 6.15.2.41672021-09-03 Free Download Manager 6.15.2.4167 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • Ant Download Manager Portable 2.3.22021-08-30 Ant Download Manager Portable 2.3.2 (0)
  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free […]
 • Xtreme Download Manager 7.2.82018-09-25 Xtreme Download Manager 7.2.8 (0)
  Az Xtreme Download Manager rendkívül nagy hatékonysággal és sebességgel futtatható letöltésvezérlő szoftver. Videók illetve […]
 • Ant Download Manager 2.4.0.795422021-09-20 Ant Download Manager 2.4.0.79542 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]
 • Freemake Video Downloader 4.1.13.792021-09-20 Freemake Video Downloader 4.1.13.79 (3)
   A Freemake Video Downloader több mint 50 weboldalt támogató videó letöltéskezelő szoftver aminek a segítségével a lehető […]