Blog

Letölthető az EagleGet 2.0.4.7 – Microsoft Edge támogatással

Elérhető a népszerű letöltésvezérlő alkalmazás legfrissebb kiadása, az EagleGet 2.0.4.7, ami azon kívül hogy már Windows 10 alatt is futtatható, támogatja annak hivatalos böngészőjét a Microsoft Edge-t.

Nagyobb méretű fájlok, vagy akár multimédiás tartalmak lementésére alkalmas professzionális letöltésvezérlő kliens szoftver az EagleGet. A napokban tették közzé a legújabb kiadását, az EagleGet 2.0.4.7 főverziót, aminek egyik legnagyobb újítása amellett hogy Windows 10 támogatottságot élvez, teljes rugalmassággal vehető igénybe azoknak is akik a Microsoft Edge böngészője mellett döntöttek.

Remekül tud integrálódni az összes egyéb más böngészőkhöz is, folyamatosan figyelemmel kíséri a vágólap előzményeket, majd a korábban megadott beállítások szerint, teljes mértékben át tudja venni a böngészők, erre a feladatra tervezett funkcióját.

Emellett több előny is szól, többet nem fognak problémát okozni a nagyobb méretű fájlok, az elkezdett munkafolyamatok bármikor megállíthatóak, szüneteltethetőek.

Az EagleGet megoldása mellett szól még egy igen hasznos tulajdonság, mégpedig az, hogy videókat, vagy akár zenei fájlok beszerzését is rá lehet bízni, az előzőleg említett előnyös jellemzők figyelembe vételével.

Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is elérhető, az több gépen is futtatható. Teljesen ingyenes és természetesen Magyar nyelven is tud.

Ha Windows 10 operációs rendszert használsz, esetleg azon a Microsoft Edge böngészőjét használod, ahhoz keresel egy letöltés klienst, akkor ehhez itt az EagleGet 2.0.4.7. Az aktuális telepíthető kiadás innen érhető el.

Letoltheto az EagleGet 2.0.4.7 - Microsoft Edge tamogatassal-154207
Megérkezett a népszerű letöltésvezérlő alkalmazás legújabb kiadása, az EagleGet 2.0.4.7, már támogatja a Microsoft Edge böngészőjét is


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az EagleGet 2.0.4.7 - Microsoft Edge támogatással
Szerző
Leírás
Elérhető a népszerű letöltésvezérlő alkalmazás legfrissebb kiadása, az EagleGet 2.0.4.7, ami azon kívül hogy már Windows 10 alatt is futtatható, támogatja annak hivatalos böngészőjét a Microsoft Edge-t.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá