Mass Downloader: Letöltésvezérlő Windows 10 alá…

Ha egy olyan letöltésvezérlő alkalmazást keresel, amit már Windows 10 alatt is futtatni tudsz, akkor kipróbálhatod a Mass Downloader nevű programot. Mindamellett hogy az összes divatosnak tekinthető funkciót biztosítja az adott kategórián belül, még Magyar nyelven is tud.

Elsősorban azok számára lehet hasznos a címben szereplő letöltésvezérlő, akik rendszeresen töltenek le nagyobb méretű fájlokat, ISO-k, videók, vagy egyéb tartalmakat, ezt automatizáltabban, rugalmasabban akarják megtenni.

A szoftver az összes létező funkciót biztosítja ehhez, rendkívül mélyen konfigurálható, természetesen az egyszerű használatra is összpontosít.

A Mass Downloader szerencsére teljes Magyar nyelvi támogatással is bír, így a kezdők is hamar feltalálják magukat rajta. A fontosabb funkcióit tekintve az alkalmazás támogatja, hogy a megkezdett letöltéseket szüneteltetni lehessen, időzíteni lehet azt egy későbbi időpontra, ha pedig a szóban forgó feladat végrehajtása alatt tovább szeretnél böngészni, korlátozható a sávszélesség, így nem tapasztalsz túlzott mértékű lassulásokat.

A kezelt állományokat automatikusan kiterjesztés szerint menti el és teszi elérhetővé. Rengeteg fájltípushoz felhasználható, legyen az audió tartalom videó, .EXE fájl, ZIP. A beállítások panelon mindenki maga adhatja meg hogy milyen kiterjesztést szeretne rábízni.

A böngésző integrációjának köszönhetően automatikusan figyelemmel tudja kísérni a szokásainkat, és csak akkor lép akcióba amikor valóban szükség van rá. Vágólap figyelési támogatással is rendelkezik. A telepítése után a böngészőkben külön engedélyezni kell a programot.

A beállításoknál megadható, hogy hány szálon történjen a folyamat, az újracsatlakozás kísérletek száma, saját Proxy-t lehet megadni neki.

A Mass Downloader legújabb változata innen szerezhető be.

A szoftver ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe. Teljes mértékben használatba vehető Windows 10 operációs rendszer alatt is.

Mass Downloader Letoltesvezerlo Windows 10 ala-135519

Így válassz letöltésvezérlő szoftvert Windows 10-re: Mass Downloader


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mass Downloader: Letöltésvezérlő Windows 10 alá…
Szerző
Leírás
Ha egy olyan letöltésvezérlő alkalmazást keresel, amit már Windows 10 alatt is futtatni tudsz, akkor kipróbálhatod a Mass Downloader nevű programot. Mindamellett hogy az összes divatosnak tekinthető funkciót biztosítja az adott kategórián belül, még Magyar nyelven is tud.

Kapcsolódó szoftverek

 • Letölthető az EagleGet 2.0.4.7 – Microsoft Edge támogatással2016-01-07 Letölthető az EagleGet 2.0.4.7 – Microsoft Edge támogatással (0)
  Elérhető a népszerű letöltésvezérlő alkalmazás legfrissebb kiadása, az EagleGet 2.0.4.7, ami azon kívül hogy már Windows 10 alatt is […]
 • W10Privacy 3.6.1.12020-11-19 W10Privacy 3.6.1.1 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Windows 10 Manager 3.3.62020-11-15 Windows 10 Manager 3.3.6 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • Paint 3D 6.20092020-10-03 Paint 3D 6.2009 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • Batch URL Downloader: időzítve használható letöltésvezérlő2020-08-29 Batch URL Downloader: időzítve használható letöltésvezérlő (0)
  Egy időzített formában használható teljesen ingyenes letöltésvezérlő alkalmazás a Batch URL Downloader ami abban az esetben lehet […]