Explorer++: Ingyenes, kedvencek támogatással rendelkező „ No Install „ fájlkezelő

A fájlkezelő alkalmazással áttekinthetőbb módon tudsz hozzáférni a számítógépeden található fájlokhoz, amikhez a szokásos fájl adminisztrálási feladatok állnak rendelkezésre. Az Explorer++ másik érdekessége hogy ingyenes, nem kell telepíteni. A rendszeresen kezelt fájlokat kedvencek szolgáltatás keretein belül tudod kezelni.

Az alternatív Windows fájlkezelő némileg több funkciót, illetve más megközelítésből teszi lehetővé, hogy a gépeden található fájlokat kezelni tudd, a szükséges munkafolyamatokat vele el tudd végezni. Ilyen a tartalmak átnevezése, mozgatása, maradéktalan kilistázása, több módszer szerinti rendszerezése. Az ingyenes, telepítés nélkül használható Explorer++ egyetlen fő kezelőfelületen teszi lehetővé, hogy a fájlok zavartalan, egyben modern kezelését elvégezhesd. A kilistázott fájlok között, adott tartalomra való kattintás után a jól megszokott helyi menüs funkciók választhatóak ki, amiket korábban az adott területhez hozzárendeltél. Megnyithatóak a leggyakoribb helyek, a lomtár, az asztal, dokumentumok, képek, videók, ideiglenes fájlok tároló mappái. Az Explorer++ megoldása viszonylag csekély erőforrás igénnyel rendelkezik, igaz van néhány olyan eszközkezelő funkció amit hozzáadhattak volna, hogy még többet nyújtsa a felhasználóknak. A fájlkezelő azoknak remek választás akik egy olyan fájlkezelő programot szeretnének aminek a telepítésével sem kell foglalatoskodni, mivel Portable verzió, ingyenes változat.

Explorer++ – Windows fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Explorer++: Ingyenes, kedvencek támogatással rendelkező „ No Install „ fájlkezelő
Szerző
Leírás
Explorer++ - Remek tudású fájlkezelő, amit nem kell telepíteni.

Kapcsolódó szoftverek