Unreal Commander: Archivált tartalmak kezeléséhez

A címben említett fájlkezelő program egy igazán remek Paneles elrendezéssel megtervezett fájlkezelő program amivel rengeteg olyan Windows feladat végezhető el, amit eddig csak külön alkalmazás telepítésével lehetett megtenni. Ilyen az Unreal Commander archívum kezelője, illetve a beépített Windows integrációs szolgáltatások.

Egy igen hatalmas felhasználói táborral rendelkező szoftver amivel dinamikusabban kezelhetőek a gépen tárolt fájlok, azon belül a legfontosabb fájl rendszerezési feladatok is felfedezhetőek. Ilyen a fájlok mozgatása, törlése, szerkesztés, tömörítés, darabolás, FTP kliens funkció, fájlkereső. Ezt mind egy remek megtervezéssel rendelkező felhasználói felületen lehet igénybe venni. Az Unreal Commander Magyar nyelven is használható, így könnyebb dolga van a kipróbálójának.

Az alapból honosítottan futtatható szoftver több speciális beállítással is rendelkezik, módosítható a megjelenített fájlok mérete, a kilistázás módszere, szűrőkkel lehet szűkíteni a megjelenítésüket, sőt alapértelmezés szerint skinezhető. Néhány funkciója csak a regisztrálása után érhető el, az alap feladatokra természetesen teljes értékűen használható. Az Unreal Commander kipróbálható verziója innen tölthető le.

Unreal Commander – fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Unreal Commander: Archivált tartalmak kezeléséhez
Szerző
Leírás
Unreal Commander: Archivált tartalmakhoz, paneles fájlkezelő felülettel

Kapcsolódó szoftverek