Mappák elfoglalt lemezterületének kiszámítása a Total Commander fájlkezelővel

Egy akár reguláris kifejezésekkel, kereső funkcióval elérhető fájlkezelő program amivel a merevlemezen található mappákban tudunk böngészni, titkosított tömörített fájlok hozhatóak létre. A fájlkezelési projektekhez bővítmények is beszerezhetőek a Total Commander fájlkezelőhöz. A Program mappák elfoglalt lemezterületének a kiszámításához is nagyszerű.

A szoftver a számítógép merevlemezén, helyi hálózaton, illetve akár FTP szerveren történő fájlkezelési munkafolyamatokhoz hatékony amivel akár mappákat szinkronizálhatunk, a feladatainkat parancssorosan is futtathatjuk. A programmal gyorsabban tudjuk a leggyakrabban megnyitott mappákban különleges listázási módszerrel a tartalmakat megjeleníteni. ZIP, TAR, RAR, GZ, ARJ, ACE, LHA, TGZ fájlformátumokban tudjuk a tartalmainkat tömöríteni, akár önkicsomagoló archívumokat, titkosított fájlokat is készíthetünk. A Total Commander akár Windows 11 operációs rendszeren is futtatható. Az eszköztárak ikon méretét, a paramétereit is módosíthatjuk. A rendszeresebb fájlkezelési munkafolyamatokat elvégző felhasználók számára ideális amivel reguláris kifejezésekkel fájlokat is kereshetünk.

Mappák elfoglalt lemezterületének kiszámítása

A fájlok ellenőrzőösszegeinek a generálásához, illetve a nagy méretű tartalmak darabolásához is modern szoftverrel akár a meghajtóinkon elérhető mappák elfoglalt lemezterületét is megtekinthetjük. A szoftver dupla füles kezelőfelületén a mappa kiválasztása után a fájl, elfoglalt lemezterület szolgáltatással tudjuk futtatni a lemezterület számítást, ami azoknak a felhasználóknak hatékony akik kis méretű meghajtóval rendelkeznek.

Egy FTP, helyi hálózat, illetve a meghajtókon történő fájlkezelési munkafolyamatokhoz hatékony szoftver amivel akár a mappák elfoglalt lemezterületét is ki tudjuk számítani. A csoportos fájlkezelési feladatokhoz is futtatható Total Commander innen szerezhető be.

Total Commander – Fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mappák elfoglalt lemezterületének kiszámítása a Total Commander fájlkezelővel
Szerző
Leírás
FTP szerveren, illetve helyi hálózaton található mappákban böngészési feladatokhoz kiváló fájlkezelő a Total Commander amivel a mappák elfoglalt lemezterületét is kiszámíthatjuk.

Kapcsolódó szoftverek