FocusOn Renamer: Remek, ingyenes fájl átnevező program

Akár egyszerre több fájl egyszerű átnevezésére használható ingyenes szoftver a FocusOn Renamer, ami több módszer, illetve paraméter szerint is támogatja a munkafolyamatot.

Fájlok átnevezése? Nem gond, a FocusOn Renamer erre az egyik legjobb választás abban az esetben ha nem szeretnél túl sok időt vele vesztegetni, azonnali eredményeket akarsz. A kötegelt feladat támogatással rendelkező fájl átnevező szoftver profil szerint tudja ezt megtenni ahol név, dátum, illetve méret paramétereket vesz figyelembe. Az átnevezésre szánt fájlokat a szoftver felületére kell húzni, vagy egy beépített fájlkezelővel tallózhatod be, így mindenféle bonyolultságtól mentesen tudod azokat a lépéseket elvégezni ami a feladathoz kellhet.

Minimális erőforrás igénnyel rendelkezik, így szinte észre sem veszed, hogy telepítetted, bármikor újból használhatod. Az alkalmazás alapvetően két módszerrel használható, vagy az előzőleg említett módszerrel, vagy akár a helyi menüből, ahol inkább egyetlen fájl esetén lehet hasznos.

A teljesen ingyenesen használható szoftver innen szerezhető be.

A FocusOn Renamer egy univerzális helyi menü integrációs szolgáltatással is rendelkező szoftver, amivel fájlokat tudsz átnevezni. Egyszerre több tartalomhoz is felhasználható egy munkafolyamaton belül.

FocusOn Renamer – Fájl átnevező


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FocusOn Renamer: Remek, ingyenes fájl átnevező program
Szerző
Leírás
FocusOn Renamer: Ingyenes, könnyen használható fájlátnevező szoftver.

Kapcsolódó szoftverek