ESET SysInspector 1.3.5

Az ESET SysInspector segítségével felkutathatsz és megjeleníthetsz veszélyességi besorolás alapján minden háttérben futó folyamatot, illetve hálózati aktivitást. Ez a Free alkalmazás a rejtett process folyamatokra is fényt derít.

Az egyik legnépszerűbb vírusvédelmi szoftvergyártó cég külön elérhető terméke az ESET SysInspector amivel garantáltan fel tudsz minden olyan aktivitást deríteni a háttérben amik potenciális veszélyforrást jelenthetnek adataidra, illetve számítógépedre nézve.

Maga az összetevő részét képezi az Eset Smart Security nevű alkalmazásnak, de most külön kipróbálható azok számára is akik más védelmi mechanizmust biztosító szoftvert használnak, de mégis betekintést szeretnének kapni a háttérfolyamatokba. Rengeteg információval lát el minket, természetesen csak azok a felhasználót tudnak ezen adatokkal mit kezdeni akik legalább a haladó kategóriát érintik, mivel tartalmaz egy veszélyességi szint szűrőt így hamar és minimális interaktivitással kiemelhetőek a gyanús elemek amikre való kereséssel már biztosak lehetünk az eredményekben. Többek között áttekinthetjük a futó folyamatokat, hálózati kapcsolatokat mint TCP, UPD irányból, megtekinthetjük a rendszer beállítási jegyzékeket, szolgáltatásokat, illesztőprogramokat, rendszer ütemezési feladatokat, fájladatokat. Rendkívül kis erőforrás mellett, valós időben igen hasznos információkkal látja el azokat akiknek erre van szükség. Ingyenes.

 ESET SysInspector pillanatkép

ESET SysInspector Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ESET SysInspector
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Security Process Explorer 1.62013-08-21 Security Process Explorer 1.6 (0)
  A Security Process Explorer abban lehet a segítségedre, hogy fel tudj deríteni minden gyanús háttérfolyamatot ami a […]
 • Eusing Utilities 1.82013-08-25 Eusing Utilities 1.8 (0)
   Az Eusing Utilities segít rendszerünk optimalizálásában, továbbá képes kilistázni minden háttérszolgáltatást így […]
 • MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.02016-11-01 MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.0 (0)
  A MyPC Remote Process Monitor egy profi rendszerinformáló program amivel nyomon követheted a háttérben futó folyamatokat. […]
 • Process Explorer 16.122016-02-09 Process Explorer 16.12 (0)
  A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó […]
 • Process Hacker 2.39.1242016-03-29 Process Hacker 2.39.124 (0)
  A Process Hacker lehetőséget teremt arra hogy minden háttérben futó folyamatot ki tudjunk listázni, igény esetén ezek […]