ESET SysInspector: Biztonsági megközelítésből használható rendszer informáló szoftver

A programmal inkább biztonsági megközelítésből tudsz hasznos információkat szerezni a számítógépeddel kapcsolatban. Leellenőrizhető, hogy az tartalmaz e valamilyen kártevő által hagyott nyomot, ez egy haladó ismerettel rendelkező felhasználónak hatalmas segítség tud lenni. Az ESET SysInspector jelentést tud készíteni, azt el lehet tárolni, majd összehasonlításokat lehet készíteni.

Az egyik legnépszerűbb rendszer, folyamat analizáló eszköz, amit a népszerű víruseltávolító fejlesztő tett közzé teljesen ingyen. Vele néhány perc alatt megtudható, hogy milyen ismeretlen, veszélyes fájlok, összetevők, hibás konfiguráció van jelen, az azok eltávolításával jelentősen fokozható a Windows rendszer biztonsága.

Az ESET SysInspector rendszer informáló használata gyakorlatilag nagyon egyszerű, csak el kell indítani, majd egy igen áttekinthető jelentést tud készíteni itt szűrők szerint tudja az eredményeket kilistázni. Sokkal egyszerűbb, értelmezhetőbb eredményeket lehet kapni ha a vele elkészített jelentéseket eltároljuk, azt később összehasonlítsuk, azonnal észre vehetővé válik az akár kártékonynak számító rendszer módosulás. Registry, hálózat, fájlrendszer teljes körű elemzés lehetősége, az információk szűrők szerinti megjelenítése, ezek a tulajdonságok miatt érdemes kipróbálni, akik pont az említett feladatra kerestek szoftvert a víruskereső, illetve tűzfal programjukhoz. Az ESET SysInspector innen szerezhető be.

ESET SysInspector – rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ESET SysInspector: Biztonsági megközelítésből használható rendszer informáló szoftver
Szerző
Leírás
ESET SysInspector - Ingyenes rendszer informáló szoftver haladóknak

Kapcsolódó szoftverek