Blog

A Licenc kulcs megtekintéséhez futtatható a ShowKeyPlus

Az alkalmazás a parancssoros termékkulcs kilistázási módszertől felhasználóbarátabb módon futtatható rendszer informáló. Az operációs rendszer licenc kulcsát lehet kilistázni, illetve egy szöveges dokumentumban képes a ShowKeyPlus egy helyreállítható módszerrel eltárolni. A rendszer informáló szoftver telepítés nélkül, ingyenesen futtatható Windows 8-10 kiadásokon.

Egy egyszerűen használható rendszer informáló program amivel meg lehet tudni az aktiváláskor begépelt licenc kulcsot addig amíg az operációs rendszer futtatása során nem történnek olyan működéssel kapcsolatos problémák amik az alábbi tartalom elvesztését tudja kiváltani.

Az alkalmazás az irodai programokkal támogatott dokumentum fájl formátumban eltárolható biztonsági mentést hozhatunk létre egyetlen paranccsal, illetve a visszaállításhoz csak alábbi fájlt kell betallózni ami akár az alap számítógépes tudással rendelkezőknek sem okoz fejfájást.

Windows rendszer jellemzők listázáshoz is…

A rendszer informáló szoftver Windows rendszeren használható ahol a szoftver futtatása után több plusz rendszer információt is ki tudunk listázni. A ShowKeyPlus támogatja a használt operációs rendszer kiadása, változat, ID adatok, illetve az OEM, dobozos kiadás.

Abban az esetben ha a számítógép egy előzőleg beszerzett operációs rendszerről lett frissítve a legfrissebb verzióra az alkalmazás informál minket arról hogy azt milyen kiadásra vásárolták meg. A ShowKeyPlus licenc kulcs adat megjelenítő program innen szerezhető be.

ShowKeyPlus – rendszer információ kezelő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Licenc kulcs megtekintéséhez futtatható a ShowKeyPlus
Szerző
Leírás
A Windows licenc kulcsát lehet vele megjeleníteni, illetve rugalmas módszerekkel eltárolni. A ShowKeyPlus telepítés nélkül próbálható ki.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá