Így tudd meg a böngészési előzményeidet a BrowsingHistoryView segítségével

Egy nagyon egyszerűen használható segédszoftver a BrowsingHistoryView amivel néhány kattintással tudod ismét megtekinteni azoknak az oldalaknak a listáját amit a böngészőiddel korábban már megnyitottál. Az ingyenes program az összes népszerűbb szoftver esetén teljes értékűen eredménnyel használható.

A korábban megtekintett böngészési előzményeidet lehet megtekinteni a BrowsingHistoryView segítségével. A szoftver az összes böngésző típust támogatja amit ma futtatunk, Firefox, Chrome, EDGE, Seamonkey, Safari.

Az alkalmazás gépre való eltárolása után a kapott mappában található programot csak futtatni kell, azonnal kilistázza azokat. A beállításoknál a használata előtt néhány szűrési lehetőséghez is hozzáférhetünk, ilyen a dátum, böngésző. A listán a beállításoktól függően azokat el is lehet menteni, illetve fel lehet használni olyan feladatokra amikhez szükségesek. Ezen a listán még rendszerezni is lehet a megtalált böngészési előzményeket ez több tartalom esetén igen fontos. Szűrhető még kereséssel is, illetve megtekinthetünk arról több olyan információt amik általánosságban elérhetőek ilyen jellegű program használatakor.

A BrowsingHistoryView egy teljesen különleges, áttekinthetőbb módszert biztosító lehetőséget biztosít, hogy akár a böngésző használata nélkül tekinthessük meg újra a böngészési előzményeket akár dátum szerinti listázás alapján. Innen érhető el az aktuális verzió.

BrowsingHistoryView


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Így tudd meg a böngészési előzményeidet a BrowsingHistoryView segítségével
Szerző
Leírás
A böngészési előzmények könnyed megtekintésére lehet használni a BrowsingHistoryView megoldást

Kapcsolódó szoftverek