BrowsingHistoryView 2.50

A BrowsingHistoryView segítségével meg tudod tekinteni a korábban a böngésző által megnyitott oldalak, előzmények listáját. Ez a Free alkalmazás együtt működik az Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, SeaMonkey böngészőkkel. Nem kell telepíteni, hordozható.

Természetesen ma már minden böngésző támogatja azt az opciót, hogy vissza tudd keresni azoknak az oldalaknak a listáját amit korábban megtekintettél, de ha több böngészőmotor is fut a számítógépeden ez már nem is olyan egyszerű. Ebben segít a BrowsingHistoryView.

A szoftver különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött ZIP tartalmát ki kell csomagolni, majd futtatni a programot. Alapértelmezés szerint nem tud Magyar nyelven, de elérhető hozzá nyelvi fájl, amit csak szintén ki kell csomagolni ugyanarra a helyre és a BrowsingHistoryView már Magyar nyelven is fut ezen túl.

Az igen egyszerűre sikeredett felhasználói felületen rengeteg egyedi keresési mód áll rendelkezésre, ahol meghatározható a számára hogy miként működjön. Egyedileg megadható, hogy mely időintervallumon belül kezdeményezze a kereséseket, sőt még az is hogy hol kutakodjon.

Használható az alábbi alkalmazások esetén…

Az alábbi rendszerekkel működik együtt: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chorme, Safari, SeaMonkey, Opera. A viszonylag gyors analízist követően egy áttekinthető, csoportosított listát jelenít meg ezekről. Mivel külön rendezi azokat, így áttekinthető a jelentés.

A BrowsingHistoryView egyéb lehetőségei részeként kilistázza az aktuális időbélyeget, a megtekintések számát is. A fontosabb elemek a BrowsingHistoryView segítségével elmenthetőek, de kezdeményezhető azok újbóli megnyitása is. Azokról bővebb információt a rájuk való jobb egérgombos kattintással lehet elérni.

HTML jelentésre is rákényszeríthető, így a lehető leggazdagabb információval tud szolgálni minden felhasználó számára.

Ha korábban egy olyan oldalt látogattál meg ami számodra fontos információkat tartalmazott de csak később tartottad azt fontosnak, nem mentetted el, akkor most itt a lehetőség, hogy átfogóbb képet kapj a korábbi munkameneteidről.

A BrowsingHistoryView egy böngésző előzmények kilistázására alkalmas szoftver, ami opcionálisan Magyarítható is. Kis erőforrás, könnyed kezelés jellemzi. Menthető jelentések.

BrowsingHistoryView

BrowsingHistoryView összefoglaló:

letoltes32bitletoltes64bit
.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BrowsingHistoryView
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WifiHistoryView 1.572021-05-16 WifiHistoryView 1.57 (0)
  A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a […]
 • UninstallView 1.432020-11-24 UninstallView 1.43 (0)
  Az UninstallView egy modern, egyben rugalmasan használható programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazással ( Ingyenes ) […]
 • RegistryChangesView 1.262020-08-15 RegistryChangesView 1.26 (0)
  A RegistryChangesView egy beállítás jegyzék kezelő program amivel egy speciális jelentést tudsz készíteni az ott található […]
 • WifiInfoView 2.622020-08-11 WifiInfoView 2.62 (0)
  A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok […]
 • InstalledAppView 1.012020-06-30 InstalledAppView 1.01 (0)
  Az InstalledAppView egy ingyenesen használható programeltávolító Windows rendszerre amivel a telepített Appok listázhatóak ki, […]