Blog

WI-FI hálózatok kezeléséhez használható szoftver: WifiInfoView

Inkább vezeték nélküli hálózati kapcsolatokat használóknak egy remek program amivel információkat lehet szerezni a helyi hálózatokról, saját felhasználási feladatra szánt WI-FI hálózatok létrehozásához használhatjuk, mivel korszerűbb, egyben több lehetőséget tartalmazó megoldás mint a Windows eszköze.

Az alkalmazással kényelmesen lehet kilistázni az összes vezeték nélküli hálózati kapcsolatot majd azokról számos hasznos információt tudhatunk meg amiket a csatlakozáshoz lehet használni ha problémásabb lenne egy adott hálózati eszköz felkutatása, illetve az adatcsomagok fogadásakor problémát tapasztalunk.

Eltárolható WI-FI hálózat jelentések…

A honosítható felhasználói felülettel rendelkező szoftvert csak el kell indtani majd ki is listázza az elérhető WI-FI eszközöket, azokról lehet rengeteg plusz információt szerezni, ami a korábban leírt esetleges problémák elhárításához kell. Megtudható az SSID, MAC cím, jel erősség és még több hasznos jellemző amik fontosak lehetnek. A WifiInfoView beállításai között lehetőség van az eredmények eltárolására, azt később a szoftver használata nélkül is megtekinthetjük, diagnosztikai feladatokra is remek megoldás.

A beállításoknál definiálható, hogy milyen paramétereket jelenítsen meg, így elkerülhető, hogy olyan adatokat is kilistázzunk vele amire nem lesz szükségünk.

A WifiInfoView ingyenes kiadása sokkal korszerűbb eszközökkel rendelkezik hálózat rendszer informáláshoz mint a hasonló szoftverek. Innen szerezhető be a legújabb verziója.

WifiInfoView – hálózat rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WI-FI hálózatok kezeléséhez használható szoftver: WifiInfoView
Szerző
Leírás
Hálózat rendszer informáló alkalmazás: WifiInfoView

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá