Blog

Ingyenes, korszerű rendszer informáló az Obit SysInfo

A program egy ingyenes rendszer informáló alkalmazás amivel a számítógép hardver, illetve szoftveres paramétereiről lehet a fontosabb információkat megtudni. Az Obit SysInfo korszerű indítópanellal rendelkezik ahol a processzor hőmérséklete is megtudható.

A szoftver valós időben tud akár hardver hőmérséklet paramétereket megjeleníteni ahol riasztásokat tud létrehozni abban az esetben ha a PC hőmérséklete egy meghatározott hőmérsékletet túllép, előre meg lehet védeni a gépet egy Windows összeomlás ellen ahol azt egy túlmelegedés eredményeként jön létre ami adatvesztést eredményezhet.

Az Obit SysInfo rendszer informáló képes azon lényegesebb adatokat megjeleníteni ami egy több teljesítményt igénylő program megfelelő futtatásához kell.

A program az alaplap, processzor, memória, videó kártya, illetve az elérhető hardverekhez futtatható, ahol a rendszer információkat katalogizált formában a felhasználói felületén akár megbízható jelentésként elmenteni.

Akár gyorsabb Windows futtatást érhetünk el

Rengeteg számítógép tulajdonsághoz futtatható ahol az is egy korszerű statisztakén lehet létrehozni, hogy mely alkalmazások igényelnek több erőforrást, így akár a Windows teljesítménye is javítható a fölösleges erőforrások törlésével. Az Obit SysInfo innen szerezhető be.

Obit-SysInfo – Rendszer informáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes, korszerű rendszer informáló az Obit SysInfo
Szerző
Leírás
Ingyenes rendszer informáló program az Obit SysInfo, amivel a számítógép hőmérsékletéről is jelentéseket lehet létrehozni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá