Blog

Valós idejű jelenésekkel rendelkező hálózat rendszer informáló a LiveTcpUdpWatch

A szoftver egy ingyenes, telepítés nélkül beszerezhető rendszer informáló program amivel valós időben lehet kilistázni azokat a folyamatokat amik hálózati kapcsolatokat hoztak létre. A program által elérhető adatokat el lehet eltárolni ami rengeteg feladat esetén hasznos lehet.

Az alkalmazással az összes azon rendszer információt ki lehet listázni ami a használt programok, illetve az aktuálisan elindult folyamatok online eseménye.

A rendszer informáló szoftvert csak rendszergazdai jogosultsággal kell futtatnod majd a beállításoknál mód van konfigurálni, hogy milyen jellemzőket listázzon ki a LiveTcpUdpWatch.

Áttekinthető felhasználói felülettel rendelkezik ahol az elindított folyamatok által keletkezett online hálózati aktivitások IP címe, protokoll, a kapcsolat időpontja, adatcsomagok paraméterei, processek Pid értéke listázható ki.

Speciális rendszer informáló hálózati listázásához

A rendszer informáló program TCP, UDP, Ipv4, Ipv6 protokollokról tud adatokat gyűjteni kilistázni a felhasználáshoz szükséges módszerrel.

A szoftverrel létre lehet hozni egy szöveges fájlformátumként megnyitható, illetve kezelhető jelentést. Korlátlan módon lehet egy meghatározott hálózati folyamatot elemezni ahol akár extra jellemzőket tudhatunk meg ami egy hálózati probléma megszüntetéséhez, ismeretlen folyamat általi hálózati tevékenység detektálása esetén lényeges. A LiveTcpUdpWatch rendszer informáló megoldása innen érhető el.

LiveTcpUdpWatch


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Valós idejű jelenésekkel rendelkező hálózat rendszer informáló a LiveTcpUdpWatch
Szerző
Leírás
Hordozható rendszer informáló kiegészítő amivel a hálózati kapcsolatok kilistázására lehet optimális megoldás. A LiveTcpUdpWatch ingyenesen futtatható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá