Blog

Folyamat kezelő alkalmazás haladók számára: TGMDev KillProcess

A Windows rendszert használók számára egy hasznos feladatkezelő kiegészítő alkalmazás a TGMDev KillProcess amivel a folyamatokról rendszer információkat szerezhetünk, illetve leállíthatóak ha szükséges mivel egy olyan hiba lépett amit csak így lehet megszüntetni.

A felhasználói felületen az összes háttérben futó folyamat kilistázásán kívül egyéb információkhoz is hozzá lehet férni, szerkeszteni, tehát leállíthatóak. Ez a lehetőség akkor lehet szükséges ha egy ismeretlen Processről lenne szó vagy lefagyott folyamatot szeretnénk leállítani mivel az egyéb módszerekkel már nem lehet leállítani, újraindítani.

A TGMDev KillProcess a kilistázott tartalmaknál a fejlesztő, verziószám, szolgáltatások, fájl információk, webes tulajdonságok megjelenítése is támogatott, az utóbbihoz manuálisan kell azokat ellenőrizni böngészőn keresztül. Igaz itt egy nagyon egyszerű módszer áll rendelkezésre, azt meg lehet nyitni böngésző ablakban, ott számos olyan dolgot megtudhatunk arról amit más módon egyáltalán nem lehetett.

A minimális erőforrást igénylő alkalmazás rendszer információk megjelenítéséhez, illetve a fölösleges folyamatok leállításához is eredményesen használható fel, ha már nincs rá szükség a tálcáról is elérhető, a beállításoknál a felhasználó maga tudja kiválasztani, hogy milyen gyakorisággal ellenőrizze a futó folyamatok listáját, van e módosulás. A közzétett teljesen ingyenes rendszer informáló Process kezelő alkalmazást innen szerezheted be.

TGMDev KillProcess – rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Folyamat kezelő alkalmazás haladók számára: TGMDev KillProcess
Szerző
Leírás
Megtudható, illetve szerkeszthető a háttérben futó folyamatok a TGMDev KillProcess nevű alkalmazás használatával.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá