A gyorsítótár mappa tartalmának a megtekintéséhez használd a ChromeCacheView nevű alkalmazást

Vele igen egyszerűen tudod megtekinteni a telepített, majd használt Google Chrome böngészőhöz tartozó gyorsítótár mappa tartalmát amivel valamivel több funkció válik elérhetővé mint ha a böngésződ beépített szolgáltatását vennéd igénybe. A ChromeCacheView Firefox, illetve Opera böngészőkhöz is létezik alternatív megfelelője.

A szoftver sokkal több információt tud megjeleníteni a korábban meglátogatott, majd eltárolt gyorsítótár mappában található tartalmakról, mint ha egyszerűen csak a böngésződ előzményeit tekintenéd át. A ChromeCacheView kereső funkcióval, illetve menthető jelentésekkel emelkedik ki, ami miatt érdemes kipróbálni azoknak akiknek pont erre van szüksége.

Használat

A speciális rendszer információk gyűjtésére alkalmas program nem igényel telepítést, csak el kell indítani, majd azonnal ki is listázza az összes korábbi, az adott tároló egységben található fájlokat, előzményeket. A keresőjével egyszerűbben, gyorsabban tudsz adott, téged érdeklő tartalmakat felkutatni. Szűrőket is kiválaszthatsz, több elrendezés szerinti listázást, ha pont arra lenne szükséged, azt el is lehet menteni több formátumban. Egyszerre több gépen is használható, nem kell konfigurálni, így bárki számára remek szolgálatot tud tenni. A ChromeCacheView innen tölthető le.

A ChromeCacheView felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A gyorsítótár mappa tartalmának a megtekintéséhez használd a ChromeCacheView nevű alkalmazást
Szerző
Leírás
ChromeCacheView - A Chrome gyorsítótár tartalmának a megtekintéséhez

Kapcsolódó szoftverek